Byggeplads Danmark ApS ændrer navn til Hugin Media ApS

Forlaget Hugin Media ApS (tidligere Byggeplads Danmark ApS) flytter medio juni ind i eget domicil på Huginsvej 2b i Hillerød

Forlaget Hugin Media ApS (tidligere Byggeplads Danmark ApS) flytter medio juni ind i ejendommen Huginsvej 2b i Hillerød efter at have haft hjemsted i Allerød industrikvarter i næsten tyve år.

- Virksomheden har i mange år beskæftiget sig med udgivelsen af et enkelt magasin(Byggeplads.dk) inden for byggeri og arkitektur, men efter et ejerskifte for fem år siden har virksomheden udviklet sig med en række andre udgivelser og aktiviteter. Det har derfor været relevant at få et mere rummeligt selskabsnavn, og det har vi fået med Hugin Media ApS, der indeholder god symbolværdi og samtidig signalerer, at vi har med media at gøre, siger Kim Sejr, administrerende direktør og medindehaver af Hugin Media ApS.

- Samtidig har vi valgt at erhverve vort eget domicil for at skabe bedre arbejdsforhold. Det begyndte nemlig at blive lidt trangt med de hidtidige lokaler. Vi øger nu vor kapacitet og er samtidig forberedt til øget vækst, tilføjer Kim Sejr. Hugin Media ApS har hidtil holdt til i lejede lokaler på 250 kvm, men får nu 800 kvm til rådighed.

- Det er en tredobling af vor kapacitet og tanken er da også at skabe et kreativt mediehus, hvor vi udover os selv har lejere og potentielle samarbejdspartnere inden for grafisk, journalistisk og digital produktion mv., et slags kreativt bofællesskab, hvor vi kan inspirere hinanden, bl.a. til ny forretningsudvikling, siger Kim Sejr.

Hugin Media ApS udgiver i dag printmedierne Byggeplads.dk, Magasinet Skolen og Magasinet Gulv og en række online-media. Desuden har virksomheden netop etableret kursusvirksomhed inden for byggejura - Byggekurser.dk.

- Vor strategi er at udvikle nichemedia for professionelle, hvad enten det er printmedia eller digitale media. Hidtil har vi mest været rettet mod byggeri og arkitektur og her skal vi fortsat udvide vore aktiviteter med services, samtidig med, at vi er åbne for at skabe medialøsninger for andre brancher, siger Kim Sejr.

Hugin Media ApS har 10 fastansatte og godt 20 freelancere tilknyttede, heriblandt skribenter, redaktører og fotografer.

Om navnet Hugin

Hugin og Munin er i nordisk mytologi Odins to ravne, som hver dag bringer nyt fra alverden. De to ravne fløj hver morgen ud i verden og hver aften kom de tilbage – satte sig på Odins skuldre og fortalte ham, hvad der var sket i den nordiske verden – både gudernes og menneskenes.
De to oldnordiske navne Hugin og Munin betyder Tanken og Mindet. Hugin betyder at komme i hu – på mere nudansk "at have i tankerne". Altså et tænksomt og klogt væsen.
Biologiske forsøg viser tillige, at ravne er meget intelligente. De har en episodisk hukommelse, som tidligere er betragtet som unik menneskelig, og som selv ikke vores nærmeste slægtninge chimpanserne har. Altså  igen: et klogt væsen.

 

Foto:Forlaget Hugin Media ApS flytter medio juni ind i ejendommen Huginsvej 2B i Hillerød - tanken er at skabe et kreativt mediehus.