JCN vinder entreprise på 128 ungdomsboliger

Entreprenørfirmaet JCN fra Vildbjerg skal opføre 128 ungdomsboliger i Aarhus for Østjysk Bolig

JCN, der har hovedsæde i Vildbjerg ved Herning, har netop vundet en stor prestigefuld sag i Aarhus. Det midtjyske entreprenørfirma skal opføre 128 ungdomsboliger på Bispehavevej i Aarhus for Østjysk Bolig. Et projekt til omkring 100 mio. kroner.

Opgaven har været i udbud i totalentreprisekonkurrence blandt syv totalentreprenører, og JCN havde licitationen til den laveste pris.
- Vi er selvfølgelig glade for, at vi har kunnet levere en konkurrencedygtig pris på en stor opgave. Det viser, at den strategi JCN lagde for år tilbage har været rigtig og nu for alvor slår igennem, siger regionschef og leder af virksomhedens aktiviteter i Aarhus, Lars Adamsen.

JCN indledte i 2011 en målrettet fokus med det østjyske marked, og det har allerede båret frugt blandt andet med et stort lejlighedsprojekt for PKA Pension og nu det nye projekt for Østjysk Bolig.

- Strategien om at øge vores aktivitetsniveau i Østjylland har vist sig at være frugtbar. Og vi håber og tror på flere projekter i den kommende tid. Den position skal vi fastholde og udbygge, siger Lars Adamsen. Byggeprojektet i Skejby er færdigt i september, hvor det nye projekt for Østjysk Bolig går i gang.

Foruden den østjyske satsning, har JCN øget fokus på boligbyggeri. Alt fra ungdomsboliger og plejeboliger til fritidshuse og lejligheder.
- Hvis man skal være forrest i klassen og vinde licitationerne, er det ikke godt nok at være middelmådig til det hele. Man er nødt til at være specialist. Det er JCN på boliger. Der kommer vi med en helt særlig indgangsvinkel – og det har været med til at gøre os konkurrencedygtige på opgaven, siger Partner Flemming V. T. Rasmussen.


Ungdomsboligerne i Aarhus skal stå færdige i foråret 2015 og rummer i alt 6.666 kvm. Foruden Boligforening Østjysk Bolig, der er bygherre, drejer det sig om Arkitektfirmaet P+P, der har tegnet byggeriet, og Ingeniørfirmaet Viggo Madsen. Der forventes indgået totalentreprisekontrakt efter udløbet af stand still-perioden på 10 dage.