Copenhagen Towers får tårn to

Copenhagen Towers får nu tilføjet tårn to, idet byggeriet af 28.000 eksklusive kvadratmeter kontorlokaler påbegyndes i Ørestad

Copenhagen Towers får nu tilføjet tårn to, idet byggeriet af 28.000 eksklusive kvadratmeter kontorlokaler påbegyndes i Ørestad. Det er Solstra Capital Partners, som står bag investeringen, der finansieres af Aareal Bank AG. Byggeriet, der har Sjælsø Danmark som byggestyrer, forventes at skabe 300 nye jobs, og bliver det største private erhvervsbyggeri i Danmark, som overholder EU's Green Building standarder, hvilket sikrer en ekstremt høj energieffektivitet og bæredygtighed.

Solstra Capital Partners bidrager nu til at skabe yderligere vækst i Ørestad. Med bygningen af 28.000 nye kvadratmeter erhvervslejemål udvider investeringsfonden sin ejendomsportefølje i Ørestaden betragteligt. Solstra Capital Partners ser solide vækstmuligheder og bygger nu kontortårnet, der henvender sig til lejere med behov for lejemål i størrelsen 500-19.000 kvadratmeter individuelt tilpasset den enkeltes behov og ønsker.

- København, og Ørestaden i særdeleshed, har udviklet sig til et område hvor danske og internationale virksomheder trives og hvor vi i fremtiden forventer vækst på erhvervslejemarkedet”, fortæller Managing Partner Oscar Crohn fra Solstra Capital Partners. ”Vi er stolte af at kunne igangsætte et af de største projekterede erhvervsbyggerier i Danmark i 2013 og samtidig bidrage med 300 nye arbejdspladser i hele byggeperioden.”, uddyber Oscar Crohn.

Det er det verdensberømte arkitektfirma Foster + Partners, der har tegnet det ambitiøse tårnbyggeri. Arkitektvirksomheden har gennem fire årtier skabt arkitektoniske pejlemærker over hele verden. Det nybyggede tårn vil bestå af 22 etager på ialt 19.000 kvm. og en 7 etagers kontorbygning på 7.500 kvm. Der vil være et spektakulært atrium på 1.400 kvm., som forbinder hele kontorkomplekset med Hotel Crowne Plaza og South Wing bygningen, der pt. huser Dansk Industri. Det nye byggeri sætter helt nye standarder for serviceniveau og fællesfaciliteter, som vil være tilgængelige for lejerne døgnet rundt.

Byggestyringen af Copenhagen Towers forestås af Sjælsø Danmark, der har udviklet projektet og også forestået opførelsen af Crowne Plaza hotellet samt South Wing kontorbygningen. Solstra Capital Partners har indgået mægleraftale med RED Property Advisers, som kommer til at stå for udlejningen af de nye kontorlokaler.