STB Byg A/S får storentreprise på mediehus

STB Byg A/S i Vejle har vundet entreprisen på det indvendige tømrerarbejde i Dokk1 på Århus Havn

STB Byg A/S i Vejle har vundet entreprisen på det indvendige tømrerarbejde i Dokk1. En ordre der føjer en omsætning på ca. 60 mio. kr. til den allerede godt fyldte ordrebog i entreprenørvirksomheden.

- De mange projekter på den aarhusianske havnefront er rigtig spændende, og vi kan godt finde plads til flere opgaver, siger direktør i STB Byg A/S, Jens Winther.

Sidste år har det succesfulde vejlefirma skrevet under på en lignende færdiggørelsesopgave på Aabenraa Sygehus til knap 90 mio. kr., og sammen med flere andre store opgaver er firmaet sikret arbejde til et godt stykke ind i 2014.

Urban Mediaspace Aarhus er et stort, kommunalt byggeprojekt på havnen i Aarhus. Det omfatter bl.a. Dokk1, havnepladser og Europas største automatiske p-anlæg. Aarhus Kommune er bygherre på projektet i samarbejde med Realdania og Realdania Byg, der støtter projektet med ca. 700 mio. kr. Hele projektet har et budget på 1,9 mia. kr. Dokk1, der skal rumme aarhusianernes nye hovedbibliotek og borgerservice, forventes klar til de første udlån i slutningen af 2014.