NCC bygger fjerde lejlighedstårn i Vejle

NCC Construction Danmark er startet på opførelsen af det fjerde af fem lejlighedstårne i projektet Fem Søstre i Vejle

NCC Construction Danmark er nu startet på opførelsen af det fjerde af fem lejlighedstårne i projektet Fem Søstre i Vejle. Tårnet vil stå indflytningsklar i marts 2014.

Netop nu er NCC i gang med piloteringen på byggepladsen i Ådalen i Vejle, hvor det fjerde lejlighedstårn med i alt 48 ejerlejligheder om kort tid skyder op. Om få uger følger fundering og betonarbejde, hvorefter montering i højden starter inden for nogle måneder.
”Trods det noget skiftende vejr skrider det planmæssigt frem, og vi forventer at afholde grundstensnedlæggelse kort efter påske,” fortæller områdedirektør i NCC Construction Nicolai Schultz.

Selv om salget af ejerboliger generelt er trægt rundt om i landet, oplever man hos NCC Bolig stadig en støt interesse for lejlighedsprojekterne på den attraktive beliggenhed i Ådalen i Vejle:

- Der har været en vedvarende interesse, hvilket naturligvis er baggrunden for, at vi nu har igangsat opførelsen af det fjerde tårn i projektet. Efterspørgslen efter kvalitetsboliger med en attraktiv beliggenhed er der fortsat i markedet,” fortæller Udviklingsdirektør Vest i NCC Bolig, Finn Mortensen.
Allerede før projektstarten var 16 af de 48 ejerlejligheder i det fjerde tårn således solgt, og NCC Bolig forventer mere eller mindre udsolgt ved indflytningen om lidt over et år.