Gratis app fra Autodesk

Autodesk har netop lanceret en gratis app, FormIt, som er tilgængelig på mobile enheder

Autodesk, Inc., en af verdens førende udviklere af cloud-baserede design- og ingeniørsoftware, har netop præsenteret den nye gratis app Autodesk FormIt. 
FormIt gør det muligt at konceptualisere, analysere og dele designs allerede på idéstadiet i et byggeprojekt. Da FormIt er tilgængelig på iPad, kan brugerne – uanset erfaringsniveau – notere sine idéer til byggedesigns digitalt og således meget tidligt i designfasen supportere et BIM-workflow.

- Designere arbejder stadigt mere på farten, og Autodesk FormIt gør det nu muligt at indfange designkoncepterne digitalt hvor og når som helst, de opstår. I stedet for at nedfælde idéer og skitser på en serviet, kan brugeren med FormIt i stedet designe direkte på sin iPad og dernæst dele det med andre brugere via Autodesk 360, siger Nicolas Mangon, senior director, AEC strategy og marketing, Autodesk.

Autodesk FormIt er baseret på real-world site-information. Det betyder, at brugerne lige fra begyndelsen kan designe i de rigtige omgivelser, og at de samtidig meget tidligt i processen kan trække på rigtige byggedata i designbeslutningerne. Autodesk FormIt giver brugerne mulighed for:

• At udforme ekspressive designidéer på mobile enheder og opleve et kontinuerligt BIM-workflow med desktop-applikationer som eksempelvis Autodesk Revit og Vasari, som nu er tilgængelige som beta-versioner.
• At trække på et galleri af figurer og manipulere de forskellige designs ved at bruge hænderne til lette model-ændringer.
• At få nem adgang til site-information, så de kan fastsætte den nøjagtige projektplacering og skabe designs i forhold til den forslåede bygnings placering.
• At træffe kvalificerede beslutninger tidligt i designprocessen.
• At gemme og dele designs via Autodesk 360 web-services.