Byggeplads Danmark ApS lancerer kurser i byggejura

I samarbejde med advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen udbydes der i 2013 otte kurser inden for bygge-og ejendomsjura

Forlaget Byggeplads Danmark ApS, der bl.a. udgiver bygge-og arkitekturmagasinet Byggeplads.dk, lancerer nu en specialiseret kursus-og konferencevirksomhed inden for byggejura i samarbejde med det aarhusianske advokatfirma Abel & Skovgård Larsen – og har i forbindelse hermed lanceret det nye website www.byggekurser.dk

Der gennemføres i 2013 otte kurser om bygge- og ejendomsjura i henholdsvis Aarhus og København med temaerne entrepriseret, udbudsret, projektudvikling og erhvervslejeret. Kurserne henvender sig til entreprenører, bygherrer, arkitekter, ingeniører og andre, der beskæftiger sig med byggejura i praksis.

- Når vi i forvejen arbejder så tæt med byggebranchen om præsentation og dokumentation af byggeprojekter er det kun naturligt at vi udvider vore serviceydelser med specialiserede kurser af høj faglig kvalitet, der kan hjælpe byggeriets aktører med at navigere sikkert i forhold til lovgivningen, for al erfaring viser, at det kan koste dyrt at lave fejl. Derfor gælder det om at være godt forberedt og være opdateret omkring alle regler på området, siger Kim Sejr, administrerende direktør for Byggeplads Danmark ApS.

- Vi har valgt at samarbejde med advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen, fordi de rummer en stærkt og dyb faglighed uden sidestykke og går kursusaktiviteten som planlagt vil samarbejdet blive udvidet, tilføjer Kim Sejr.

Advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen rummer bl.a. Faggruppen for Fast Ejendom, som er blandt de største i landet og tæller flere af de bedste specialister inden for rådgivning i alle aspekter af fast ejendom: entrepriseret, udbudsret, projektudvikling, erhvervslejeret, overdragelser, andelsboligforeninger, miljøret mv. I 2012 styrkede firmaet yderligere sin position ved at fusionere med Advokatfirmaet Vinther Andersen – et mindre, men dybt specialiseret firma inden for entrepriseret og udbudsret.

Læs mere om kurserne her - og tilmeld dig:

www.byggekurser.dk