Sloth Møller opbygger ny rådgiverfunktion

Det rådgivende ingeniørfirma Sloth Møller A/S udvider aktiviteter til også at omfatte de traditionelle installationsfag som el, VVS og ventilation

Det rådgivende ingeniørfirma Sloth Møller A/S med afdelinger i Sønderborg, København, Århus og Odense udvider nu sine kompetencer til også at omfatte de traditionelle installationsfag som el, VVS og ventilation. Derved skabes fire til seks nye arbejdspladser, hvorefter selskabet beskæftiger over 50 medarbejdere.

Baggrunden er bl.a. ønsket om at imødekomme et stigende behov fra kunderne om en klar og entydig ansvarsfordeling ved løsning af opgaverne.

Hidtil har det primært været Esbensen A/S med afdelinger i Sønderborg, København og Aarhus, der på underleverandørbasis har løst hovedparten af Sloth Møllers installationsopgaver. Det har ofte givet Sloth Møllers projektledere unødige udfordringer når, der har været tale om de kontraktuelle forpligtelser, der er i et byggeri med hoved- og underrådgiver ydelser.

- At vi nu opløser de tætte bånd til Esbensen, og opbygger vores egen kompetence på området giver os en række administrative og styringsmæssige fordele samt en enklere forretningsmodel overfor kunderne. Vi vil dog stadig trække på Esbensens spidskompetencer inden for energidesign, siger adm. dir Jørn Plauborg.