Dansk Bygningsanalyse A/S nu hollandsk ejet

Hollandske Shield Group International har overtaget Dansk Bygningsanalyse A/S i Lyngby

Dansk Bygningsanalyse AS, med hovedkontor og laboratorier i Kolding samt kontor i Kgs. Lyngby er pr. 12. juli blevet solgt til Shield Group International.

Shield Group, som er del af det hollandske moderselskab ACTA, er en international virksomhed, hvis vision er at skabe et sundt bolig- og arbejdsmiljø, som er fri for asbest, keramiske fibre, legionellabakterier og andre stoffer eller organismer, som kan være skadelige for mennesker.

Shield Group er for tiden aktiv inden for niche-markederne for asbest, legionella, kontrolinspektioner, rådgivning og laboratorieforsøg.

Opkøbet af Dansk Bygningsanalyse AS vil give en god platform for at udvide forretningsområdet inden for bygningsundersøgelser i forbindelse med indeklima og skimmelsvampeangreb, træødelæggende svampe, råd og insektangreb, PCB, asbest, fugt og termografi, hedder det i en meddelelse.

- Denne aftale er utrolig vigtig for Shield Group International, da vi har et ønske om at komme ind på det skandinaviske marked. Dansk Bygningsanalyse AS er også specialister i at sikre kvalitetspræget, miljømæssig overvågning og løsninger inden for deres område. Det vil helt sikkert styrke Shields position i Europa og passer ind i vores strategi , siger Hans van der Wart, CEO ved Shield Group’s hovedkontor i Rotterdam, Holland.

Jørgen Fode, grundlægger og hidtidig ejer af Dansk Bygningsanalyse A/S:

- Jeg fortsætter som adm. direktør i firmaet, og der vil ikke umiddelbart ske ændringer i virksomhedens forretningsgrundlag, organisation, planlægning og serviceydelser. Jeg tror virkelig på, at vi sammen med vores kunder kan drage fordel af den fremtidige synergi, der opstår gennem dette nye ejerskab, siger Jørgen Fode.