Cabinn Metro udvider med 10.000 kvm

By & Havn og NCC lancerer ny helhedsplan for Ørestad Down Town udformet af COBE arkitekter - Cabinn Metro udvider med 10.000 kvm

Området omkring det karakteristiske røde og blå hotel Cabinn Metro på hjørnet af Arne Jacobsens Allé og Center Boulevard fungerer i øjeblikket primært som parkeringsplads for shoppingcentret Field´s. Men inden længe vil der komme fornyet aktivitet i området.
By & Havn og NCC Property Development har i flere år haft en samarbejdsaftale om udviklingen af arealet, og det er de to parter i fællesskab, der har bedt COBE om at skabe den nye helhedsplan.

- Det er en af de bedst beliggende grunde i Ørestad City, vi nu aktiverer for alvor. Synlighed fra Motorvejen samt nærheden til Øresundstoget og Metroen og placeringen lige mellem København City og lufthavnen gør det hér område særdeles attraktivt for både mindre, mellemstore og store virksomheder, siger adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn.

- Helhedsplanen er både robust og fleksibel, forstået således, at mindre virksomheder nu kan tilbydes egen identitet i eget domicil helt ned til 2.500 kvm og større virksomheder ligeledes kan indarbejdes i planen. Grunden udnyttes effektivt, og der er mulighed for at sætte projekter i gang i flere etaper. Vi tror timingen nu er helt rigtig. Vi kan mærke, at der er bevægelse i markedet, og Ørestad igen er efterspurgt blandt erhvervskunderne, siger adm. direktør Nikolaj Hertel, NCC Property Development.

Faktisk er den første kunde i den nye plan allerede på plads. Nemlig Hotel Cabinn Metros udvidelse med 10.000 kvm og 200 P-pladser. Projektet kaldes samlet Cabinn Village og består af 290 nye dobbeltværelser med køkken, et nyt kontorhotel med 200 kontorarbejdspladser og en konferencesal med blandt andet tv-studie på 1.200 kvm. Den nye del af Cabinn Village bliver ligesom helhedsplanen tegnet af COBE.