Slank facadeisolering

weber.therm plus ultra er sidste nyt Saint-Gobain Weber A/S indenfor facadeisolering

weber.therm plus ultra er sidste nyt Saint-Gobain Weber A/S indenfor facadeisolering - produktet anvendes til udvendig isolering af både nye og gamle huse på underlag af murværk, beton, Leca® blokke eller porebeton.

Det højisolerende facadesystem til udvendig facadeisolering består af weber.therm RS022 plus ultra-isoleringsplader og mineralsk puds, som afsluttes med en farvet overfladebehandling fra Weber.

weber.therm plus ultra kan bruges til alle typer bygninger og er særligt velegnet til facadeisolering af bygninger, hvor en slankere systemopbygning er et krav.
Efterisolering med slanke løsninger, betyder at man i mange tilfælde kan undgå at ændre eksisterende udhæng og tagkonstruktioner, hvilket betyder store besparelser. Systemet kan også anvendes til renovering af både nye og gamle facader, der er beskadigede og revnede.

- Vores nye højeffektive og meget slanke facadeisoleringssystem - weber.therm plus ultra – har en isoleringsværdi på 0,021 W/mK - og den slanke løsning gør, at man kan man bevare det oprindelige udtryk på huset og alligevel spare mest mulig energi, forklarer salgs- og produktchef Bjarne Jensen, Weber.