Skridsikre trappeforkanter

Kelas & Co. gør opmærksom på engelske måtteprodukter og en kollektion af tilbehør til belægning af gulve og trapper

Gradus er navnet på en britisk producent af en række tilbehørsprodukter til gulve samt af tekstile belægninger og måtter.

Herhjemme er det bl.a. Kelas & Co. i Valby, der har Gradus på hylderne. Det drejer sig om et bredt program af trappeforkanter i aluminium, messing og PVC. I kollektionen er der forkanter til indendørs brug såvel som til anvendelse uden døre. Trappeforkanterne kan leveres med mange forskellige farver skridsikkert indlæg; de fremhæver trinforkanten til gavn for specielt svagtseende.

Aluminium- og messingforkanter leveres enten i hele længder eller færdigskåret på mål og lagt i løb, så de er klar til montering. Forkanterne leveres enten uden huller eller med undersænkede huller og dertilhørende dækpropper, som skjuler skruehovederne, forklarer Kelas & Co.

Gradus er også producent af et udvalg af banevarer inden for tæpper, men det er især indgangsmåtterne, som Kelas & Co. sender på markedet herhjemme. Måtterne er af ekstrem høj kvalitet til svært belastede zoner i kontorer, butikker, indkøbscentre, offentlige institutioner og lufthavne. Gradus måtterne leveres færdige på mål i mange forskellige kombinationer af farver, oplyser Kelas & Co.