Specialist i åndbar isolering

Intro Flex ApS er specialister i produkter til indvendig isolering og energirenovering, baseret på løsninger fra den tyske producent Remmers GmbH

- Det unikke ved løsningerne er, at der er tale om åndbare produkter, så man ikke behøver at anvende en dampspærre. Det er efterhånden meget udbredt at bruge denne løsning på det tyske marked - og det med stor succes, siger Kjeld Jensen, der er daglig leder og medindehaver af virksomheden.
Intro Flex ApS har eksisteret i 21 år, men har skiftet ejere ligesom forretningsområdet er ændret. Tidligere var virksomheden beskæftiget en del med gulvløsninger, men er i dag et ingeniør- og handelsfirma, der forhandler produkter fra Remmers GmbH.

- Efterisolering af bevaringsværdige bygninger, hvor en udvendig efterisolering ikke er mulig, kan vi løse med det unikke isoleringssystem iQ-Therm med optimal isoleringsevne og indeklimaforbedring, der samtidig eliminerer skimmelsvamp og fugtproblemer. Isoleringssystemet har været anvendt i Tyskland i tre år i enfamiliehuse og i etageejendomme med meget varierende murtykkelser – og indtil videre er 50.000 kvm facader isoleret på denne måde i Tyskland, fortæller Kjeld Jensen om løsningen, som virksomheden har eneforhandling på for det skandinaviske marked.

Virksomheden forhandler også vandtætningssystemet Kiosol til at forhindre og forebygge fugt i kældervægge og gulve samt Remmers-produktet EP2K, der afhjælper og indkapsler PCB i beton og murværk. Derudover forhandler Intro-Flex et meget effektivt produkt imod skimmelsvamp, som bygger på helt uskadelige men meget virksomme sølv-ioner.
Ingeniøren i Intro-Flex har uddannet sig til energivejleder under Teknologisk Institut og vejleder i energirigtige isoleringsløsninger og beregner energibesparelser og muligheder for tilskud.

Remmers GmbH er et tysk privatejet firma med mere end 1.400 medarbejdere. Alene i udviklingsafdelingen beskæftiger Remmers 60 højt kvalificerede medarbejdere og har en årsomsætning på mere end 1.5 mia. kr. Intro Flex ApS er efter uddannelse hos Remmers blevet forhandler af Remmers produkter i Danmark.