111 lejligheder på Vejle Havn igangsat

PensionDanmark bag 11.000 kvm stort boligbyggeri på Vejle Havn, som forventes afsluttet i begyndelsen af 2013

PensionDanmarks 11.000 kvm store boligbyggeri på Vejle Havn er nu igangsat, og projektet forventes at stå færdigt i begyndelsen af 2013 - pensionsselskabet har samlet investeret 200 mio. kr. i byggeriet.

-Beliggenheden på Vejle Havn er helt i top, og vi regner derfor med, at der vil være en god efterspørgsel efter lejlighederne. Dermed forventer vi også, at investeringen vil sikre medlemmerne et stabilt afkast år efter år, og det er vigtigt i en tid med udsigt til fortsat uro på finansmarkederne, siger direktør Søren Ulslev, PensionDanmark Ejendomme.

Udover lejlighederne i Vejle bygger PensionDanmark i øjeblikket også boliger på Århus Havn, opfører et lavenergikontorhus i Buddinge og er med i det konsortium, som foretog den største ejendomshandel i 2011 med købet af FN Byen i København. PensionDanmark har investeret 8,5 mia. kr. i danske erhvervs- og boligejendomme svarende til godt 7 procent af formuen. Målet er at øge denne andel til mindst 10 procent i 2015.

Totalentreprenør på byggeriet i Vejle er E. Pihl og Søn A.S, mens COWI er byggherrerådgiver. Arkitekter på projektet er Arkitema Architects, og rådgivende ingeniører er Rambøll Danmark A/S.