Dansk arkitekt udpeget til top-jury

Direktør Gitte Anderen fra Signal Arkitekter er udpeget til juryen bag dette års internationale World Architecture News Education Award

Direktør hos Signal Arkitekter, Gitte Andersen, skal være med til at udpege og prise de bedste arkitekter internationalt i kategorien byggerier, der har at gøre med undervisning i alle former, ved dette års  World Architecture News Education Award.

- Igennem mere end 11 år har jeg arbejdet med at opkvalificere og udvikle skoler, professionshøjskoler og universiteter i Danmark og resten af Norden. Den store  vidensbank, vi i dag har i Signal Arkitekter, kommer nu også i spil internationalt. Det er en stor glæde for mig, at den viden, vi opbygger i Danmark, på den måde bliver synlig internationalt og kan bruges til at inspirere andre til at yde deres bedste, siger Gitte Andersen.

Stor bevågenhed

World Architecture News AWARDS består af en række priser, der hvert år uddeles til nogle af verdens bedste arkitekter inden for en række forskellige områder. Dommerpanelet sammensættes blandt de bedste internationale eksperter indenfor deres felt. Den store bevågenhed, der følger prisuddelingerne skyldes, at mere end 200.000 fagfolk fra hele verden læser og følger World Architecture News, og konkurrencen trækker altid stor interesse.

World Architecture News Awards har fået øje på Signal Arkitekter og Gitte Andersen, fordi virksomheden gennem de seneste år har opnået stor anerkendelse som en markant bidragsyder i debatten om fremtidens læringsmiljøer. Virksomheden har vundet en række konkurrencer og offentlige udbud herhjemme og i udlandet for designkoncepter til fremtidens læringsmiljøer.