Tue Gruppen fusionerer med SignGroup

Skiltevirksomheden Tue Gruppen er fusioneret med SignGroup ApS og har derved fordoblet deres omsætning. Det fusionerede selskab fortsætter under navnet Tue Gruppen

SignGroup er et dansk ejet skiltefirma med kunder især blandt internationale detailhandelskæder. Firmaet har været på markedet i 17 år, og dets danske afdeling fungerer som salgsselskab, mens produktionen af skilte foregår i et datterselskab i Litauen.

 - SignGroup i Danmark har fire ejere, som fortsætter som medejere af Tue Gruppen. De 15 medarbejdere i Litauen fortsætter i firmaets datterselskab, som også bliver en del af Tue Gruppen. Fusionen styrker især Tue Gruppens mulighed for at tilbyde sine kunder skilte- og pylonløsninger, der er produceret i Litauen, men som har samme høje kvalitet som i Danmark. Dog til betydeligt lavere priser, da omkostningsniveauet i Litauen er lavere end i Danmark. Der er en tendens til, at skiltefirmaer får produceret i Asien til en lavere pris, end det kan lade sig gøre i Danmark, men det kniber ofte for de asiatiske producenter at holde kvalitetsniveau og leveringssikkerhed. Det er denne tendens Tue Gruppen vil gøre op med, siger administrerende direktør Niels Tue, Tue Gruppen.

Øget konkurrenceevne

Tue Gruppen vil fremover levere skilteløsninger produceret i Danmark fra dag til dag, både inden for almindelige lysskilte og LED-lysskilte, som flere og flere foretrækker. Firmaet fortsætter med at udvikle prototyper til nye skilte, der kan fremstilles hurtigt. Med produktion i Litauen vil selskabet også kunne levere store serier i skilte til fx internationalt baserede detailhandelskæder.

 - Vi glæder os over fusionen med SignGroup, som vil øge Tue Gruppens konkurrenceevne betydeligt. Udover at vi fordobler vores omsætning gennem denne fusion, forventer vi en yderligere fordobling af selskabets omsætning i de kommende år, siger administrerende direktør Niels Tue, Tue Gruppen.
Han understreger, at den danske produktion fastholdes på firmaets hovedkontor i Ringsted. Der er ingen planer om, at flytte denne del af produktionen til Litauen.