Gottlieb Paludan køber arkitektfirma

Med Gottlieb Paludans køb af Public Arkitekter er der skabt et nyt stort arkitektfirma med fokus på infrastruktur, energi og erhverv

Ved sammenlægningen bliver det nye firma – med 80 medarbejdere fordelt i København og Århus – landets stærkeste arkitektvirksomhed inden for infrastruktur, energi og erhverv.Kunder og samarbejdspartnere vil fremover opleve endnu større kapacitet og bredde i rådgivningen, hvor fokus ligger på effektive og innovative samarbejder i både Danmark og udlandet. Kompetencer inden for bygherre- og procesrådgivning vil ligeledes stå styrket og udvidet ved sammenlægningen af de to firmaer.

- Gottlieb Paludan og Public er det ideelle match. Det er to ligeværdige parter – med et fælles strategisk sigte og beslægtede opgaver – som nu bliver til én virksomhed. Købet udspringer af vores fælles ambition om at udvikle enkel og værdiskabende arkitektur som grundlaget for moderne velfærdsdesign, fortæller Jesper Gottlieb, partner i Gottlieb Paludan.

Og administrerende direktør Gunnar Sørensen fra Public fortsætter:

- Både i Danmark og i resten af verden står vi over for en vigtig opgave med at forny vores byer. Vi vil som arkitekter og specialister inden for transport og energi sætte dagsordenen og bidrage til en grøn og fremtidssikret udvikling, siger Gunnar Sørensen.

Gottlieb Paludan og Public Arkitekter har sideløbende undergået en meget positiv udvikling, og begge tegnestuer har trodset den generelle afmatning i byggebranchen. Sammenlægningen er et led i begge firmaers strategi for yderligere vækst og udvikling.