Nyt forbedret hjørneafløb

Tekst: 

Unidrain udvider sit sortiment med en udskiftning af komponenter til hjørnemodellen i Unidrains afløbsserie. En nok så væsentlig ændring. For den sparer ifølge Unidrain nemlig installatøren både tid og penge.

De nye runde udløbshuse med fleksibel studs kan nu drejes, så afløbet er lettere at installere – selv i badeværelser, hvor pladsen er trang. Alle forbrugere får på den måde mulighed for at signalere kvalitet, stil og designbevidsthed på badeværelset.

Det optimerede hjørneafløb giver mulighed for en endnu lavere byggehøjde end tidligere. Derfor er det optimalt til både renovering og nybyggeri.

- Vi ved, at når folk bygger nyt, prioriterer de ofte badeværelser med langt flere kvadratmeter end tidligere. Ikke desto mindre er der forbrugere, der ønsker plads til design, selvom de bor i ældre bygninger med mindre badeværelser. De nye komponenter til hjørnemodellen gør det lettere for installatøren at imødekomme ønsket om et stilfuldt design, uden at gå på kompromis med økonomi, arbejdstid og arbejdsgang, fortæller Jakob Honoré, produktchef i Unidrain.

Unidrain lancerer i samme anledning et nyt, modificeret hjørnearmatur, som passer til de nye udløbshuse. Endnu en nyhed til både hjørnemodellen og linjemodellen er Unidrains nye vandlås med selvlukkende lugtspærre, som sikrer mod ubehagelige lugte og dampe fra afløbet.

Serie HighLine udvides nu med et rustfrit panel til hjørnemodellen samt glaspaneler i hvid og sort frostet glas til linjemodellen.