Design på toilettet

Arkitektfirmaet C.F. Møller|Design har skabt en ny badrumsserie udviklet til ældre og bevægelseshæmmede
Tekst: 

Kvalitetstilbehør til bade- og toiletrum – udviklet til ældre og bevægelseshæmmede, men i et design, der appellerer til alle. Det har været idéen med serien Cavere skabt af Arkitektfirmaet C.F. Møller|Design.

I alt er der ca. 60 dele i Cavere serien – lige fra specifikke hjælpe­midler som f.eks. badesæde og gribebøjler, til mere generelle elementer til baderummet som spejlhylder og toiletbørste.

Elementerne i Cavere serien er støbt i aluminium. Det enkle design sikrer nem tilpasning i forskellige rum, nem rengøring og nem montering. Samtidig er det et robust produkt, der både kan bruges på sygehuse, institutioner såvel som hos private.

To års udviklingsarbejde

Serien er blevet til gennem et toårigt udviklingsarbejde mellem C.F. Møller|Design og det tyske firma Normbau, der er en af Europas førende leverandører af såkaldt care-udstyr.

Udviklingsarbejdet har blandt andet medført, at løftebøjlen og håndlisten har en gribeprofil med udgangspunkt i trekanten, fordi afprøvninger har vist, at den form giver den bedste kombination af styrke, komfort og god ergonomi.