Koblede vinduer, der opfylder BR10-krav

Den nye vinduesserie Triowood fra Bøjsø døre og vinduer a/s egner sig især til renovering af huse, fra tiden før termovinduer vandt indpas

Vinduer med koblede rammer er en god løsning, når ældre bygninger som patriciervillaer og gamle ejendomme skal have nye vinduer. De koblede vinduers opbygning med en ramme med et enkelt lag glas i kitfals yderst, gør det muligt at komme meget tæt på de oprindelige vinduers udseende.

Eref på +3

Kravene til vinduer til ombygning og nybygning betyder i praksis, at koblede vinduer med et lag almindeligt glas yderst og et lag energiglas inderst ikke længere er lovlige undtagen i fredede og bevaringsværdige ejendomme.

Triowood har et enkelt lag glas i den yderste ramme og en dobbelt energirude i den inderste. Med en Eref-værdi på +3 for et standardvindue opfylder vinduet ikke alene BR10-kravet på en Eref-værdi på højst -33, men vil også kunne opfylde de fremtidige krav, der ventes i det kommende bygningsreglement BR15, som forventes at gælde frem til 2020.

Triowood har desuden Bøjsøs patenterede diffusionsløsning, der reducerer dug og modvirker skidt i at samle sig mellem ruderne samtidig med, at den virker lyddæmpende.