Gardinvæv reflekterer solen

Gardinudbyderen Luxaflex har samlet al information om anvendelse af Verosol gardinvæv som solafskærmning i en ny kollektionsbog til rådgivning af arkitekter og ingeniører

Arkitekter og ingeniører kan nu modtage al information samlet om anvendelse af Verosol gardinvæv som solafskærmning i en ny kollektionsbog ude hos forhandlerne.

- Luxaflex’ gardiner med Verosol-væv sørger for en vedvarende regulering af lys og varme, så alle medarbejdere kan arbejde i behageligt dagslys og optimal temperatur hele dagen. Hemmeligheden bag den effektive solafskærmning er en unik kombination af materialer. Således er gardinernes bagside belagt med aluminium, der reflekterer solens stråler, så generende lys og varme ikke trænger ind i rummet, hedder det i en meddelelse fra virksomheden.

Samtidig er gardinernes væv transparente, hvilket sikrer et godt udsyn gennem vinduerne og et naturligt dagslys på kontoret, så behovet for kunstig belysning mindskes.

- Der er frit valg mellem forskellige transparentheder alt efter rummets placering. Har kontoret eksempelvis nordvendte facader, er det muligt at vælge gardiner med høj transparens, mens sydvendte facader kræver tættere væv med højere solafskærmningsværdier, fremhæver virksomheden.