Rheinzink Danmark lancerer ny certificeringsordning

Rheinzink præsenterer sit certificeringsprogram på fagmessen VVS'11, der afholdes 13.-15. april i Odense Congress Center

Det er værd at samle på Danmarks dygtigste håndværkere, mener zinkspecialisten Rheinzink, der vil højne niveauet i tag- og facadebranchen gennem certificering og videreuddannelse.

Rheinzink Danmark introducerer en ny certificeringsordning med konkrete fordele som videreuddannelse, markedsføring over for arkitekter og entreprenører, øgede professionelle kompetencer, høj teknisk support og hjælp med at finde og bearbejde større leads, fortæller selskabets direktør Alexander Laning og fortsætter:

- Vores mål er at hæve det faglige niveau, øge erfaring med at arbejde med zink, sænke antallet af reklamationer og i det hele taget slå et slag for zink som et spændende, bæredygtigt og holdbart materiale. Derfor vil vi gerne i tættere dialog og samarbejde med de håndværkere, som kan se en interesse i at vedligeholde deres viden og dygtiggøre sig.

Alexander Laning fortæller, at der er en stigende interesse for anvendelse af Rheinzink til renoveringsopgaver og nybyggeri takket være materialets brede anvendelsesområde, store fleksibilitet og naturlige ynde.

- Zink kræver både materialekendskab og erfaring med en række håndværksteknikker, som måske ikke bruges hver dag. Derfor tilbyder vi vores Rheinzink-certificerede håndværkere kurser i alt lige fra standardløsninger til komplicerede tag- og facadeteknikker.

Rheinzink præsenterer sit certificeringsprogram på fagmessen VVS'11, der afholdes 13.-15. april i Odense Congress Center. Her kan interesserede håndværkere og virksomheder høre mere om certificeringen og hvilke muligheder, det åbner for.