Vrøgum Vinduer genopstår

Vrøgum Vinduer er blevet rekonstrueret gennem det nye selskab Vrøgum-Svarre A/S

Få dage efter en konkurs i sidste uge skal der igen produceres vinduer og døre på Industrivej 1 i Oksbøl. 55 medarbejdere blev sendt hjem, da Vrøgum Vinduer A/S gik konkurs. Men der bliver arbejde til en del af dem i den nye virksomhed Vrøgum-Svarre A/S.

Hovedaktionær i den nye virksomhed er administrerende direktør Frans Vindbjerg, der også har fået finansieringspartnere til at indskyde ansvarlig lånekapital. Med dette kapitalgrundlag er der lagt et sundt og sikkert fundament for den fremtidige drift og udvikling, siger han til Ugeavsien Varde.

Det var finanskrisen, der tømte kassen i det gamle Vrøgum A/S, som var ejet af Henrik Svarre.

- Finanskrisen har rullet siden 2008, og vi har haft faldende omsætning og problemer med at tjene penge. Vi havde for lidt på bankbogen til at stå igennem krisen, siger Henrik Svarre.

Med navnet Vrøgum-Svarre bliver der bygget en bro mellem det gamle og det nye, siger den nye hovedaktionær Frans Vindbjerg.

Den nyudviklede Svarre-serie består af trævinduer og døre, som er i en klasse for sig. Fra dette udgangspunkt vil vi udvikle os ind i fremtiden, siger Frans Vindbjerg til ugeavisen.