Sjælsø opfører 45 ungdomsboliger på Århus Havn

Sjælsø har indgået aftale om opførelse af et 8-etagers boligbyggeri, Marina House, med i alt 45 ungdomsboliger på Århus Havn

Sjælsø har indgået aftale med et ejendomsselskab om opførelse af et 8-etagers boligbyggeri, Marina House, med i alt 45 ungdomsboliger på Pier 4 på Århus Havn.
Marina House opfylder kravene til lavenergiklasse 2015, og driftsudgifterne vil derfor være lave og fremtidssikrede. Både arkitektonisk, indretnings- og trivselsmæssigt er der i udviklingsfasen blevet stillet høje krav til projektet, der også på lang sigt vil være et attraktivt sted at bo for unge mennesker. Alle boliger får eget køkken og bad samt stor fælles tagterrasse på 8. sal med en fantastisk udsigt over byen, lystbådehavnen og Risskov.

Projektet er tegnet af Cebra Arkitekter, og repræsenterer en projektværdi på kr. 65 mio. Byggeriet på 2.959 kvm er igangsat, og forventes at stå klar til ibrugtagning primo 2012.

- Vi er glade for aftalen om opførelse af Marina House. Med projektet deltager Sjælsø aktivt i udviklingen af byggemulighederne på Århus Havn, et af Danmarks mest spændende udviklingsområder i årene fremover. Århus-området har oplevet en meget positiv udvikling de senere år. Sjælsø kan således konstatere en positiv salgsudvikling i alle vore boligprojekter i Århus-området, siger Flemming Joseph Jensen, adm. direktør i Sjælsø.