Plejecenter til 196 mio. kr.

Roskilde Kommune vil pr. 1. april igansætte byggeriet af det 14.600 kvm store Plejecenter Trekroner, bestående af 107 boliger

Projektet omfatter opførelsen af et Plejecenter Trekroner, der består af 107 plejeboliger, samt fælles- og servicearealer. Hovedprojektering og opførelse af HP-Huset, i forlængelse af udbudsmaterialet på projektforslagsniveau. HP -Huset består af 48 handicap- og psykiatriboliger, samt fælles- og servicearealer.

Boligdelene opføres som støttet boligbyggeri. Plejecentret og HP-Huset opføres som to selvstændige etagebebyggelser med hver sin identitet, men kommer til at udgøre et samlet bygningsanlæg i bydelen Trekroner i Roskilde. Opgaven omfatter også udearealer, herunder adgangs- og parkeringsarealer til bebyggelserne. Plejecenter Trekroner og HP-Huset skal opføres som energirigtigt byggeri, i en kvalitet som 'Passiv Hus'.

Resultatet af licitationer er følgende: JJW Arkitekter A/S er totalrådgiver og varetager arkitektrådgivningen, mens Damgaard Rådgivende Ingeniører A/S varetager ingeniørrådgivningen. Enemærke & Petersen er tilknyttet som totalentreprenør.