Horsens-arkitekter vinder på Sjælland

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland har med kort tids mellemrum vundet to store projekter i henholdsvis Næstved kommune og i Høje-Tåstrup

I december var der licitation på 'Bo- og Naboskab, Suså-Holmegaard' – 12 boliger til borgere med PWS – Prader-Willi-Syndrom. Vallentin Haugland vandt prækvalifikationen, hvortil Horsens-virksomheden blev inviteret af bygherren, Næstved kommune, der valgte arkitekterne som totalrådgiver.

Horsens-arkitekterne har også vundet en prækvalifikation i Høje-Tåstrup, inviteret af bygherren, der er Kristelig Handicapforening, Storkøbenhavn. Projektet består af 12 plejeboliger til handicappede, fordelt på to bofællesskaber, hver med seks boliger og fællesarealer. Vallentin Haugland er også her valgt af  bygherren som totalrådgiver.   

- Vi er meget glade for disse to projekter, og glæder os naturligvis over, at en lejer i 'Stjernen' – et byggeri i Århus, som vi tidligere har tegnet – faktisk foreslog Kristelig Handicapforening, at vi burde inviteres til at komme med vort forslag til projektet i Høje-Tåstrup, siger arkitekterne Bent Vallentin og Bo Haugland, Horsens.