128 lejligheder undervejs på Teglholmen

NCC Bolig A/S har indgået en aftale med Boligselskabet Kærbo v/ Domea om salg af 10.270 kvm byggeret på Teglholmen

Efter længere tid stilstand på Teglholmen i Københavns Sydhavn, har NCC igen taget hul på byggeplanerne. NCC Bolig A/S har indgået en aftale med Boligselskabet KÆRBO v/ Domea om salg af 10.270 kvm byggeret på Teglholmen og parallel opførsel af ejerboliger i eget regi.

Dialogen mellem Domea og NCC har været i gang i længere tid, men nu er handelen endeligt blevet en realitet. Sent torsdag aften blev lokalplanen til projektet godkendt af Københavns borgerrepræsentation, så nu er vejen banet for byggeriet.

Den handlede byggeret giver Domea mulighed for at opføre 106 almene boliger i lejlighedsformat med tilhørende p-kælder. Samtidig med opførelsen af de almene boliger opfører NCC Bolig 22 ejerlejligheder spekulativt. Ejerlejlighederne forventes først sat til salg i foråret 2012, men interesserede kan blive skrevet op hos NCC Boligshop allerede nu. Byggeriet er beliggende mellem Teglholmsgade og havnebassinet umiddelbar op mod de grønne arealer.

- Vi er meget glade for samarbejdet og aftalen med Domea, så der igen kan komme byggeaktivitet på Teglholmen. Det er et spændende område med mange muligheder, så det er i alles interesse, at vi kommer i gang med at bygge igen. Efterspørgslen efter nye boliger i København er igen stigende, så udover salget til Domea glæder det os meget, at vi nu igen får københavner lejligheder på hylderne i vores mæglerbutik NCC Boligshop, sigerTorben Modvig, adm. direktør i NCC Bolig. Det nye byggeri regnes påbegyndt i 2011/12.