Indhegning med Gunnebo

Gunnebo råder over et af markedets stærkeste produktprogrammer inden for bl.a. boldbanehegn, boldfang og publikumsrækværk
Tekst: 

- Når det kommer til etablering af sports- og idrætsanlæg, inddrages vi ofte som en kompetent sparringspartner og leverandør. Med mange års erfaring i etablering af konventionelt hegn samt bold- og tennisbane-hegn, er der mange udbytterige erfaringer at drage fordel af, siger Thomas Moesgaard fra Gunnebo Nordic A/S.

Thomas Moesgaard henviser først og fremmest til, at de mange erfaringer er opnået ved etablering og udvidelser af flere af de danske superliga-stadions og øvrige idrætsarenaer, eksempelvis Esbjerg Stadion, Vejle Stadion og Silkeborg Stadion.

Opkøb gav større sortiment

- Udover konventionelt hegn, råder Gunnebo i dag over et af markedets stærkeste produktprogrammer inden for boldbanehegn, gittermåttehegn, boldfang og publikumsrækværk, siger Thomas Moesgaard og uddyber:

- Op igennem 90’erne forestod Gunnebo en del virksomhedsopkøb rundt om i Europa som en del af en aggressiv vækststrategi. Ved flere af disse opkøb, fik Gunnebo adgang til en række interessante nye produkter til supplering af det bestående sortiment. Blandt de nye produkter var blandt andet en ny type publikumsrækværk og produktet Ball Stop Fence, som er et effektivt boldfang, der kan monteres i op til otte meters højde, forklarer Thomas Moesgaard.

Nye løsninger

Netop publikumsrækværket og boldfanget er to produkttyper, hvor kunderne for alvor har fået øjnene op for Gunnebos løsninger, oplyser Thomas Moesgaard.

- De to produkttyper fremstilles begge på Gunnebos produktionsfaciliteter i Frankrig og udmærker sig ved som standard at være både galvaniseret og efterfølgende pulverlakeret. Det giver mulighed for mere farverige installationer og løsninger, der falder bedre i med naturen eller de arkitektoniske udtryk uden, at der gås på kompromis med kvalitet eller holdbarhed, siger Thomas Moesgaard.