Moderne design for alle pengene

Tekst: 

Med Purus Line og Corner forener den skandinaviske VVS-producent, Purus as, alle montage- og kundefordele i én komplet afløbsserie.- Samarbejdet mellem Purus, grossisterne og installatørerne betyder, at hvis man fører det meste af afløbsserien, får man meget kvalitet for pengene og dermed indfrier man et af øjeblikkets store krav: value for money. Og det får man absolut her med den nye afløbsserie fra Purus – en prisbillig kvalitetsløsning, der gør det enkelt at tilbyde kunden et moderne design, siger Birger Christensen fra Purus i Farum.

Afløbsserien udmærker sig bl.a. ved fuld montagefrihed med kombiflange, ligesom man selv kan vælge, om man vil montere mod væg eller frit i gulv. Serien er samtidig både VA- & MK-testet og godkendt for at have 100 procent tæthed, og samtidig er den meget rengøringsvenlig, fremhæver Purus selv.

- Seriens enkeltdele er samlet på fabrikken, så man undgår ærgerlige montagefejl, og alle afløb er kombinationsløsninger, der frit kan monteres. Desuden gør seriens standardmål og enkle montage, at alle er i stand til at montere korrekt, anfører Birger Christensen.