Få indblik i de udbudretlige regler

Undgå de dyre fejl i praksis - tag på et nyt kursus i udbudsret 18 september i Aarhus eller 25. september i København

Allerede 18. september er der mulighed for at blive fagligt opdateret inden for udbudsretten – her arrangerer Byggekurser.dk nemlig første kursus i udbudsret på Hotel Radisson Blu i Aarhus.

Kurset henvender sig til offentlige bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører og alle andre der beskæftiger sig med – eller kommer til at beskæftige sig med udbud i praksis – med det kursus bliver man klædt godt på:

Stjernen på Marmormolen åbner

I dag åbner FN’s generalsekretær Ban Ki-Moon 3XN’s stjerneformede FN-by på Marmormolen, der er skabt med reference til både Københavns havn og FN’s identitet

 3XNs design til FN’s nye regionale hovedkvarter på Marmormolen i Københavns Nordhavn er skabt med udgangspunkt i FN’s ønske om en bygning, som klart udtrykker organisationens virke og værdier. Således afspejler arkitekturen en organisation, hvor de enkelte FN-enheder arbejder selvstændigt, effektivt, professionelt, samtidig med, at de alle er forankret i en fælles værdisæt: ’delivering as one’.

Byggeplads Danmark ApS ændrer navn til Hugin Media ApS

Forlaget Hugin Media ApS (tidligere Byggeplads Danmark ApS) flytter medio juni ind i eget domicil på Huginsvej 2b i Hillerød

Forlaget Hugin Media ApS (tidligere Byggeplads Danmark ApS) flytter medio juni ind i ejendommen Huginsvej 2b i Hillerød efter at have haft hjemsted i Allerød industrikvarter i næsten tyve år.

Undgå dyre tvister i byggesager med et kursus

Uddannelse og viden gennem et kursus i entrepriseret hos Byggekurser.dk kan forhindre dyre tvister

Hvorfor skal man deltage i et kursus om byggejura? Simpelthen for at blive klogere og dermed undgå dyre tvister i byggesager. Byggeplads.dk tilbyder i samarbejde med advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen årets første kursus i entrepriseret 22. maj i Århus, hvor underviseren er Michael Melchior, specialist inden for entrepriseret.

- Det er viden og god argumentation, der gør, at tvister om entrepriseret kan undgås eller vindes, fremhæver Michael Melchior, advokat hos advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen.  Michael Melchior fortsætter:

Wessberg A/S solgt til norsk firma

Norske Norconsult overtager pr. 1. januar 2013 Wessberg A/S, der videreføres som et fuldt ejet datterselskab med nuværende kontorer i Herlev

Norconsult AS overtager pr. 1. januar 2013 alle aktier i Wessberg A/S med ialt 45 ansatte. Det sker som del i et planlagt generationsskifte med de nuværende ejere, adm. direktør Stig Wessberg og teknisk direktør Per Korsgaard.

Samtidig får Wessberg A/S’ medarbejdere og kunder del i de synergier og bredere kompetencemiljøer, som naturligt følger af at være en del af en større, internationalt orienteret rådgivningsvirksomhed.

BS FALSEN Z Indstøbning I Bagvæg

I samarbejde med Industribeton og NRE er der på Chr. X´s Vej i Viby indstøbte pladefalse i dør- og vinduesåbninger - En hurtigere og mere effektiv løsning

Denne artikel er publiceret af BS Falsemontage i kategorien
Vælg artikeltype: 
Produktnyhed

Bygningsarmering opnår rekordlave CO2 tal

Celsa Steel Service i Danmark har udgivet ny og forbedret EPD, der dokumenterer et rekordlavt CO2 aftryk på bare 425 kg CO2 pr ton

Celsa Steel Service i Danmark har udgivet ny og forbedret EPD, der dokumenterer et rekordlavt CO2 aftryk på bare 425 kg CO2 pr ton. Det er helt efter strategien, lyder det fra direktøren i Celsa Steel Service, Magnus Lundgren.

Stort boligbyggeri til Vordingborgs gamle havnefront

Et nyt byggeri med mere end 130 moderne boliger til både familier og ældre borgere vil om få måneder blive sat i gang på havnefronten ved Sydhavnsvej i Vordingborg.

Mere end 130 moderne boliger er på vej til havnefronten i Vordingborg. Her bliver plads til alle generationer, inklusive 60 ældre på kommunens første privatdrevne friplejehjem. De mange boliger vil for alvor etablere  Vordingborg som en levende by ved vandet.

Håndtørrere i Messing, Bronze og Kobber

14. oktober 2021 - 14:32 i
partner

Flotte håndtørrere i Messing, Bronze og Kobber

Denne artikel er publiceret af Pure Solution ApS i kategorien
Vælg artikeltype: 
Branchenyhed

Bedre digitalt byggeri med fælles BIM-standarder

i Digitalt byggeri

Den danske byggebranche kunne udnytte de muligheder bedre, der ligger i digitaliseringen af bygge- og driftsprocesser, mener Dansk Standard

Den danske byggebranche kunne udnytte de muligheder, der ligger i digitaliseringen af bygge- og driftsprocesser endnu bedre, end de gør i dag ved at fokusere mere på det digitale samarbejde og de fælles internationale standarder på området - og her kan man med fordel skele til erfaringer fra udlandet.

VVS’21 sætter næsen op efter messebrag

i Fagmesse

​​​​​​​Der er store forventninger til VVS’21 i Odense efter ophævelsen af alle corona-restriktioner

Den store og traditionelle VVS-messe i Odense tripper for at komme i gang ovenpå en periode med corona-restriktioner.

Realdania By & Byg køber Gelsted Station

i Renovering

Med Realdania By & Bygs køb af den over 100 år gamle Gelsted Station på jernbanestrækningen mellem Odense og Middelfart får en klassisk dansk bygningstype nu nyt liv

Med Realdania By & Bygs køb af den over 100 år gamle Gelsted Station på jernbanestrækningen mellem Odense og Middelfart får en klassisk dansk bygningstype nu nyt liv. Forude venter en omfattende restaurering, der skal sikre, at den autentiske stationsbygning bevares for eftertiden, så den kan være med til at levendegøre fortællingen om jernbanens og stationernes rolle og betydning i Danmark gennem tiden.

Nyt eksklusivt uderum med panorama udsigt over Kalø Vig og golfbanen

29. september 2021 - 14:43 i
partner

Café på Toppen ved Kalø Golfklub tog for første gang deres nye uderum i brug, søndag den 26. september, hvor hele 150 gæster skulle bespises med både morgenmad og frokost i caféen.

Se de mange inspirerende billeder her

Denne artikel er publiceret af Jyllands Markisefabrik A/S i kategorien
Vælg artikeltype: 
Branchenyhed

Geberit med på vvs-messe for fjerde gang

i Fagmesse

D. 12.-14. oktober løber VVS-messen af stablen i Odense Congress Center, som kommer til at danne ramme for tre dage spækket med spændende stande, relevante seminarer og faglige forum

D. 12.-14. oktober løber VVS-messen af stablen i Odense Congress Center, som kommer til at danne ramme for tre dage spækket med spændende stande, relevante seminarer og faglige fora.”Vi er nødt til at bakke op om årets vigtigste messe,” siger direktør for en af de største udstillere.  

Fleksibel designfrihed med Slide Panel Flex

28. september 2021 - 12:16 i
partner

Lydforholdene i et rum er afgørende både for vores daglige komfort og generelle sundhed. En god akustikløsning kan til gengæld bidrage væsentligt til langt bedre akustik i hverdagen.

Akustikken i et lokale er essentiel for vores velbefindende, stressrisici og generelle helbredsmæssige tilstand.

Det gælder ikke mindst i Norden, hvor vi har så talrige byggerier med store mængder af hårde materialer som beton, glas og stål, der forringer akustikken, når vi samtidig bruger op mod 90 % af vores liv indendørs.

Denne artikel er publiceret af Fischer Danmark A/S i kategorien
Vælg artikeltype: 
Produktnyhed

RUM vinder konkurrencen om Broskolen og Musikskolen i Årslev på Fyn

i Arkitekter

RUM er løbet med titlen som totalrådgiver på modernisering og udbygning af Broskolen for Faaborg-Midtfyn Kommune

Ud af fem prækvalificerede tilbudsgivere blev det RUM, der løb med titlen som totalrådgiver på modernisering og udbygning af Broskolen for Faaborg-Midtfyn Kommune. Udvidelsen omfatter bl.a. en ny musikskole, der også skal fungere som kulturhus. Projektet har stort fokus på bæredygtighed, og de nye bygninger skal certificeres til DGNB Guld og opfylde DGNB hjerte. Vinderteamet består desuden af MOE og URBANLab Nordic.

Solar vil forpligte sig til mere bæredygtighed

i Bæredygtighed

Solar med hovedsæde i Vejen, ansøger nu om optagelse i et af verdens mest ambitiøse bæredygtighedsfællesskaber, the Science Based Targets initiative (SBTi)

Den nordeuropæiske sourcing- og servicevirksomhed Solar, der har hovedsæde i Vejen, ansøger nu om optagelse i et af verdens mest ambitiøse bæredygtighedsfællesskaber, the Science Based Targets initiative (SBTi). Som medlem forpligter Solar sig til at reducere sin udledning af CO2 gennem videnskabeligt funderede målsætninger, og det skal på sigt også hjælpe Solars mange kunder i en mere bæredygtig retning.

Åbne foldedøre til store glaspartier

i Glasglasarkitektur

Foldedørene fra Solarlux har fundet sig til rette i Carlsberg Byen – her kan glaspartierne åbnes helt, uden at vinduesfløjene rager forstyrrende ind i rummet

Det nye kvarter på Carlsbergs historiske areal i midten af København skal stå helt færdigt i 2024. Carlsberg Byen er en spændende blanding af boliger, erhvervsområder, kultur og underholdning. I umiddelbar nærhed af det historiske vartegn, Kridttårnet fra 1883, opføres der nye boligtårne i Carlsberg Byen. Deriblandt Pasteurs Tårn på 120 meter, som kommer til at blive Københavns højeste beboelsesejendom. Sammen med Bohrs Tårn og Dahlerups Tårn giver det Københavns skyline et grundlæggende nyt udseende. 

Genanvendelse bliver lettere for gulvfirmaerne

i Genanvendelse

Gulvgrossisten Scandinova støtter op om Tarkett ReStart®-genanvendelsesordningen over hele landet  med udlevering af praktisk bigbag

Gulvgrossisten Scandinova støtter op om Tarkett ReStart®-genanvendelsesordningen over hele landet  med udlevering af praktisk bigbag

Endnu en praktisk barriere er nu blevet fjernet for gulvfirmaer, der ønsker at bidrage til byggeriets grønne omstilling via indsamling af materialeaffald til brug i genanvendelse. Danmarks største gulvgrossist, Scandinova, støtter nemlig op om Tarkett ReStart®-genanvendelsesordningen over hele landet med særligt fokus på Tarkett vinylbelægninger.

Ny app letter arbejdet med at finde ejeren af nabogrunden

i Digitalisering

 Find Ejeren er en ny og gratis app, som gør det nemt for håndværkere og entreprenører at finde ejeren af tilstødende ejendomme

 Find Ejeren er en ny og gratis app, som gør det nemt for håndværkere og entreprenører at finde ejeren af tilstødende ejendomme, hvis der sker uheld på byggepladsen.

Sider