Ram rigtigt med din markedsføring

In English           Auf Deutsch        Svenska

Med en annonce i Byggeplads.dk er du sikker på at blive set af de vigtigste beslutningstagere i byggebranchen. Det er den nemmeste måde for dig at kommunikere dit budskab direkte til den relevante målgruppe.

Annoncering i Byggeplads.dk

Et stærkt marketingværktøj

Branchefolk udtaler, at Byggeplads.dk er et stærkt marketing­værktøj. Så stærkt, at det anvendes som reference, dokumentation og præsentation. Til egen markedsføring eller til at inspirere dine kunder. Vi tilbyder præcis markedsføring til netop dem, du vil i kontakt med: de andre professionelle i byggebranchen.

Tema

Med vores temasektioner går vi fagligt i dybden med aktuelle områder i byggeriet, hvor det er muligt at målrette din markedsføring til professionelle, der søger viden og inspiration om særlige emner.

Bygge- og produktnyt

Vores bygge- og produktnyt giver mulighed for individuel præsentation og information om aktuelle løsninger, produkter eller nyheder fra virksomheden selv: udvidet produktsortiment, overtagelse af anden virksomhed med mere.

Profil

Med en profilartikel kan du markeds­føre din virksomhed, dit produkt eller din løsning direkte over for kunderne. En effektiv mulighed for at få formidlet din virksomheds kvaliteter, kompetencer eller løsninger.