Magasinet Gulv

Gulvtillæg til Byggeplads.dk marts-, juni-, september- og novemberudgaverne

Floor+Design

Mulighed for præcis markedsføring af løsninger og produkter inden for gulvbelægning til kontraktmarkedet – til inspiration for bygherrer, bygherrerådgivere, arkitekter og indretningsarkitekter

Magasinet Gulv er det eksklusive tillæg til marts-, juni-, september-, og novemberudgaverne af magasinet Byggeplads.dk. Magasinet Gulv, der udgives i samarbejde med Gulvbranchen, formidler de nyeste trends inden for gulvbelægning. Der sættes fokus på aktuelle nyheder inden for såvel halvhårde og hårde gulve samt tæpper, trapper og tilbehør – og der præsenteres løsninger og projekter, hvor der er fokus på samspillet mellem gulvbelægning og den øvrige indretning.

Onlinepræsentation
Understøttes af vores website www.magasinetgulv.dk. Det eneste media på markedet, der kommunikerer målrettet til kontraktmarkedet om gulvbelægning.

Oplag/distribution
11.000 eksemplarer – udsendes bl.a. til arkitekter, indretningsarkitekter, bygge- og anlægsvirksomheder, developere, entreprenører, rådgivende ingeniører, kommuner, og til mindst 3.000 end-usere, dvs. private og offentlige virksomheder, hoteller, kontraktmøbel handlere, bank- og finanssektoren. Herudover uddeles magasinet Gulv til udvalgte showrooms.