En udnævnelse - to jubilæer - tre ansættelser

Jannik H. Jensen, 43 år, Højbjerg ved Århus, er pr. den 1. februar udnævnt til afdelingsleder i Dansk Boligbyg a/s, landsdækkende entreprenørvirksomhed med hovedkontor i Horsens og afdelinger i Hobro, Roskilde og Odense.

Jannik H. Jensen er uddannet diplomingeniør i 1999 i Århus. Han har flere års erfaring som projektleder hos Aarsleff A/S og MT Højgaard A/S, og blev ansat som projektleder hos Dansk Boligbyg a/s den 1. marts 2004. Den 1. februar 2015 blev han udnævnt til projektchef, og nu, to år senere, er han udnævnt til afdelingsleder i Horsens.

Jannik H. Jensen har for Dansk Boligbyg a/s bl.a. haft ansvaret for opførelsen af andelsboliger på Søtoften i Skanderborg og i Hinnerup, Danmarks første OPP-plejecenter i Vonsild, Kolding kommune, samt almene boliger i Solbjerg og Tranbjerg, bilhuset Caripo Biler i Materielgården, Horsens, og Jobcenter Horsens. Aktuelt arbejder han med to boligprojekter i Valdemarsgade og luksus-ejerboliger, fordelt på seks punkhuse på Langelinje i Århus samt med 2-plans rækkeboliger i Skødstrup. Som ny afdelingsleder overtager Jannik H. Jensen desuden ansvaret for byggeri af 354 ungdomsboliger i Gellerupparken i Brabrand ved Århus.

Jannik H. Jensen er gift med Anne Katrine, og parret har sammen sønnerne Oskar og Holger på henholdsvis 4 og 7 år. Fritiden går bl.a. med golf, gamle biler, flyvning, skiløb og lidt racerløb.

 

2 x 10 års jubilæum

Line Tungelund, 41 år, Horsens, har 10 års jubilæum som projektleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor hun primært arbejder med opførelse af boliger og kontorbyggeri, ligesom hun har været projektleder på opførelsen af en skole. Hun har netop afsluttet et projekt med 45 ungdomsboliger i Viby J, og arbejder nu på flere tilbudssager. Line Tungelund er uddannet bygningskonstruktør i 2007 og bygningssnedker i 2000.

Henrik Brodersen, 39 år, Horsens, har 10 års jubilæum som projektleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor han primært arbejder med opførelse af boliger og renoveringsprojekter. Han arbejder aktuelt med byggeri af 272 ungdomsboliger på Katrinebjerg i Århus, og har senest som projektleder arbejdet med renovering af 547 almene boliger i Løget By, Vejle. Henrik Brodersen er uddannet bygningskonstruktør i 2006 og tømrer i 1999.

 

3 ansættelser

Ib Larsen, 37 år, Grindsted, er pr. den 1. februar ansat som byggeleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor han fra starten tilknyttes et projekt i Århus med opførelsen af Terrassehusene, der er 53 luksus-ejerboliger på Langelinje i Århus. Han er uddannet bygningskonstruktør i 2016, og var i praktik hos Dansk Boligbyg a/s, hvor han var tilknyttet to projekter på Valdemarsgade i Århus, opførelse af 55 boliger.

Patrick D. G. Nielsen, 24 år, Assentoft ved Randers, er pr. den 1. februar ansat som byggeleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor han fra starten tilknyttes et projekt med opførelse af 354 ungdomsboliger i Gellerupparken, Brabrand. Han er uddannet bygningskonstruktør i 2016, og var i praktik hos Dansk Boligbyg a/s, hvor han var tilknyttet projektet Kanalhusene i Århus Ø, opførelse af 149 ejer- og lejeboliger.

Michael E. Christensen, 26 år, Stevnstrup ved Randers, er pr. den 1. februar ansat som byggeleder i Dansk Boligbyg a/s, Hobro-afdelingen, hvor han fra starten tilknyttes projektet Tornhøjhaven i Aalborg, der er et nyskabende demens-plejehjem med 72 boliger, der opføres som en landsby – Danmarks første såkaldte demens-landsby. Han er uddannet bygningskonstruktør i 2016, og var i praktik hos Dansk Boligbyg a/s, Hobro-afdelingen.

 

Billedtekst:

Jannik H. Jensen, ny afdelingsleder

Denne artikel er publiceret af Dansk Boligbyg as i kategorien

Flere artikler fra Dansk Boligbyg as

Dansk Boligbyg a/s skal opføre Koldings største daginstitution

Dansk Boligbyg a/s, Horsens skal i totalentreprise bygge Ny Kildemosen, en ny daginstitution i Kolding. Den opføres på det areal, hvor...

Udnævnelse i Dansk Boligbyg a/s

Henrik Brodersen, 39 år, Horsens, er udnævnt til ny projektchef i entreprenørfirmaet Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor han siden 2007 har...

Dansk Boligbyg opfører 71 almene familieboliger ved Solrød

Dansk Boligbyg a/s skal opføre 71 almene familieboliger og fælles beboerhus ved Trylleskov Strand for Boligselskabet Domea Solrød....

Kombineret bolig- og erhvervsbyggeri i Risskov ved Aarhus

Dansk Boligbyg a/s er totalentreprenør på et kombineret bolig- og erhvervsbyggeri på Lystrupvej 35 i Risskov, Aarhus. Byggestart er primo...

Fem ansættelser i Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg a/s med hovedkontor i Horsens og afdelinger i Hobro, Odense og Roskilde, har ansat fem nye medarbejdere: 1 projektchef, 3...

Nyt liv i ikonisk bygning i Hillerød

Dansk Boligbyg a/s er totalentreprenør på ombygning af Hillerøds gamle, arkitekttegnede alderdomshjem på Kirsebærbakken, der forvandles til...