Dansk Boligbyg as

partner

Dansk Boligbyg a/s udfører bolig- og institutionsbyggerier samt renoverings-opgaver i hoved- og totalentrepriser.

Dansk Boligbyg a/s blev i 1998 etableret af Ole Rasmussen og Kristen Laursen. Virksomheden har siden starten gennemgået en kraftig udvikling og er landsdækkende efter etableringen af afdelingskontorer i Roskilde og Hobro i 2003, og i Odense i 2010.

Ejerkredsen blev udvidet den 7. juli 2008, da Dansk Boligbyg Medarbejderselskab ApS, stiftet af en kreds af medarbejdere, overtog 49 % af aktiekapitalen.

 

HOVEDENTREPRENØR – DU STARTER, VI AFSLUTTER

Som hovedentreprenør på dit byggeprojekt står vi for fagentreprenørerne, økonomien og selvfølgelig byggeriet. Det betyder, at du som bygherre har en højere grad af ansvar end ved en totalentreprise. Du skal f.eks. selv indhente alle godkendelser og stå for projektmaterialet. 

Herefter overtager vi det godkendte byggeprojekt, står for indkøb og styring af fagentreprenører og udførelsen af opgaven frem til aflevering. Vi indgår kontrakter med alle fagentreprenører, og holder styr på de økonomiske rammer for hovedentreprisen. Vi sørger også for, at tidsplanen bliver fulgt, at fagentreprenørernes arbejde koordineres, og at byggeriet står færdigt til tiden og lever op til de kvalitetsmæssige standarder.

Derfor skal du vælge Dansk Boligbyg a/s som totalentreprenør:

  • Vi har årtiers erfaring som hovedentreprenør med 100-vis af gennemførte byggeprojekter
  • Vi har et stort og stærkt netværk af kompetente samarbejdspartnere i byggebranchen 
  • Vi bygger ALTID på stærke værdier, som du kan læse mere om her
  • Fokus på gennemsigtighed hvad angår økonomi, materialevalg arbejdsmiljø mv.

Se eksempler på byggeprojekter, hvor vi har fungeret som hovedentreprenør her:

TOTALENTREPRENØR – ENTREPRISE FRA A-Z

Med Dansk Boligbyg som totalentreprenør er dit projekt i trygge hænder
Fra opstart af projektet, over første spadestik til det færdige byggeri står klar til aflevering. Vi hyrer de bedste arkitekter, ingeniører og evt. øvrige rådgivere ind på projektet gennem vores store netværk i byggebranchen. Vi håndterer aftaler med leverandører og fagentreprenører, og styrer projektet, økonomien og dets udførelse. Alt sammen din garanti for, at dit byggeri udføres inden for de aftalte rammer – til den aftalte økonomi og tid. 

Derfor skal du vælge Dansk Boligbyg a/s som totalentreprenør:

  • Vi har årtiers erfaring som totalentreprenør med 100-vis af gennemførte byggeprojekter
  • Vi har et stort og stærkt netværk af kompetente samarbejdspartnere i byggebranchen 
  • Vi bygger ALTID på stærke værdier, som du kan læse mere om her
  • Fokus på gennemsigtighed hvad angår økonomi, materialevalg, arbejdsmiljø mv.

Se eksempler på byggeprojekter, hvor vi har fungeret som totalentreprenør her:

PARTNERE

 

BASE Erhverv as
Dansk Boligbyg etablerede 1. februar 2003 virksomheden
Base Erhverv as, som udfører erhvervsbyggeri i hoved- og totalentrepriser.
Virksomheden er to gange kåret som Gazelle-virksomhed.

VORES SPIDSKOMPETENCE - ER DIT ERHVERVSBYGGERI!

BASE Erhverv as deltager gerne allerede fra idéfasen, hvor stor erfaring fra adskillige erhvervsbyggerier udnyttes til optimal gennemførelse af enhver byggesag teknisk og økonomisk.

Vores spidskompetencer er total- og hovedentrepriser med et højt serviceniveau, hvor vi har stor erfaring inden for mange typer af erhvervsbyggerier.

 

EUD as
Nystartet med erfaring til at bygge stort

EUD A/S er grundlagt september 2016. Selskabet er ejet af Dansk Boligbyg Holding og Dansk Boligbyg Medarbejderselskab ApS.
Simon Issing Nielsen er selskabets direktør, og har mere end 10 års erfaring i projektudvikling inden for retail, bolig og erhverv.
Simon har arbejdet som projektudvikler i det tidligere IBI Danmark A/S, Sjælsø Gruppen og senest MT Højgaard A/S. 

 

BASE Udvikling as
BASE Ejendomsudvikling as tilbyder fremsynede virksomheder en enestående mulighed for at etablere sig i Erhvervsbyen Horsens Syd, en ny erhvervspark med attraktiv beliggenhed tæt på motorvej E45 og Vestvejen.


Lokalt samarbejde
Bygge- og renoverings-opgaverne gennemføres med hjælp fra hovedsagelig lokale, dygtige og stabile fagentreprenører. Og ved totalentrepriser tilknyttes lokale arkitekt- og ingeniørfirmaer.

I perioden 2010-2012 har Dansk Boligbyg a/s opført i alt 227.655 m2 etageareal – fordelt på 51 projekter, som omfatter almene boliger, plejehjem, institutioner og skoler.

Flere artikler fra Dansk Boligbyg as

Dansk Boligbyg a/s er totalentreprenør på ombygning af Hillerøds gamle, arkitekttegnede alderdomshjem på Kirsebærbakken, der forvandles til 56 nye almene klimavenlige boliger. Det første spadestik...

Ny byggeleder

Nicolai Dahl Kidholm, Viby J., 28 år, er ansat som byggeleder i Dansk Boligbyg a/s, Hobro. Han er bygnings-konstruktør fra VIA University College i...

I den seneste udgave af publikationen ”Trends for byggebranchen”, udgivet af Byggefakta, er Dansk Boligbyg a/s på listen ”Top 10 aktører baseret på byggeprojekter, der forventes igangsat i 2017...

Dansk Boligbyg a/s vinder af projekt med
131 energirigtige familie- og studieboliger

 

Boligerne får en markant arkitektur, og opføres på den såkaldte ”Hambro-...

Gensidig personlig tillid gennem en årrække mellem bygherre og totalentreprenør er grundlaget for tre nye, store boligprojekter i Odense.


Det største samlede...

Vi har særdeles travlt med mange spændende byggeopgaver, og vi søger derfor en dygtig projektleder, der selvstændigt kan styre store projekter primært i Københavns-området og på Sjælland.

Er...