Alux A/S

partner

Alux A/S leverer og monterer udvendig solafskærmning og mekanisk tyverisikring. Vi leverer alt fra markiser til solskærme og persienner over rullegitre, jalousiskabe, saksegitre og brandgardiner. Og altid efter en høj standard både hvad angår materialer, montage og service. 

Vi har i 2017 overtaget virksomheden MidtSun, som i dag fungerer som en inhouse projektafdeling inden for solafskærmning. Dette har givet os et betydeligt større produktprogram og en yderligere specialisering i byggerisager og større renoveringsprojekter. På www.midtsun.dk finder du projektorienterede løsninger på alt fra skyderammer til zip screens.

Læs mere om sikrings- og solafskærmningsløsninger på www.alux.dk, hvor du også kan se vores unikke SafeRoller, som er målrettet sikring af døre og vinduer i private boliger og kontorer.

Alux A/S er ISO certificeret 9001:2015 inden for salg, projektering, installation, service samt vedligeholdelse af mekanisk sikring, og vi er naturligvis medlem af Sikkerhedsbranchen.
Vi er leveringsdygtige i hele Danmark.
 

Flere artikler fra Alux A/S

Rulleporten ved indkørslen til parkeringskælderen hos Opus Odense er udført i et unikt design med lameller på 50 mm og 120 mm afstand imellem (murstensmønster).

Rullegitteret er designet til...

Der er på Kirstinebjergskolen i Fredericia blevet monteret 67 stk. Sun 4000 zip screens med kassetter som solafskærmning på facadens vinduer. Zip screens er udvendige rullegardiner i specielle...

Alux har leveret og monteret de 2 førsteklasses parasoller til solafskærmning og overdækning for havnens gæster.

PALAZZO® Noblesse parasollerne fra Alux kan modstå vindhastigheder på op til...

Den 24. november 2017 åbnede det nye Borgernes Hus i Odense. Og her har Alux sørget for den rette løsning i forhold til røg- og brandsikring.

I Borgernes Hus samles en række af de...

Det nye certifikat er i hus!

Dette er noget, vi arbejder på at leve op til hver dag, så det er altid en stor fornøjelse at få et nyt certifikat til væggen.

Certifikatet gælder for Alux...

Allerede i oktober blev det nødvendigt med et par ekstra hænder i økonomi-afdelingen, og vi ansatte Anita Boesgaard som økonomiassistent. Opgaverne vil strække sig lidt bredere end blot økonomi,...