Alux A/S

partner

Alux A/S leverer og monterer udvendig solafskærmning og mekanisk tyverisikring. Vi leverer alt fra markiser til solskærme og persienner over rullegitre, jalousiskabe, saksegitre og brandgardiner. Og altid efter en høj standard både hvad angår materialer, montage og service. 

Vi har i 2017 overtaget virksomheden MidtSun, som i dag fungerer som en inhouse projektafdeling inden for solafskærmning. Dette har givet os et betydeligt større produktprogram og en yderligere specialisering i byggerisager og større renoveringsprojekter. På www.midtsun.dk finder du projektorienterede løsninger på alt fra skyderammer til zip screens.

Læs mere om sikrings- og solafskærmningsløsninger på www.alux.dk, hvor du også kan se vores unikke SafeRoller, som er målrettet sikring af døre og vinduer i private boliger og kontorer.

Alux A/S er ISO certificeret 9001:2015 inden for salg, projektering, installation, service samt vedligeholdelse af mekanisk sikring, og vi er naturligvis medlem af Sikkerhedsbranchen.
Vi er leveringsdygtige i hele Danmark.
 

Flere artikler fra Alux A/S

Det nye certifikat er i hus!

Dette er noget, vi arbejder på at leve op til hver dag, så det er altid en stor fornøjelse at få et nyt certifikat til væggen.

Certifikatet gælder for Alux...

Allerede i oktober blev det nødvendigt med et par ekstra hænder i økonomi-afdelingen, og vi ansatte Anita Boesgaard som økonomiassistent. Opgaverne vil strække sig lidt bredere end blot økonomi,...

Alux har ikke lukket mellem jul og nytår! Vi kører på begrænset bemanding, men der er altid nogen ved telefonen, skulle der opstå et akut behov. Ring på 70 26 21 40.

Du kan altså stadig få...

Produktstandarderne for døre, vinduer, skodder, porte og beslag er blevet ændret, og der er udstedt nye certificeringer efter prøvninger med hydraulisk tryk, svingpendul og indbrudsforsøg med...

I lørdags den 10. juni 2017 kunne vi så endelig fejre Alux' jubilæum på behørig vis. Jubilæet faldt egentlig den 1. juni...

Med over 30 års erfaring har Alux arbejdet sig op til at blive en af de førende virksomheder inden for levering og montering af solafskærmning og tyverisikring til erhverv og private over hele...