VVS-firma med vækst-ambitioner

John Jensen VVS har som led i virksomhedens vækststrategi frem mod 2020 ansat Carsten Brysting – tidligere afdelingschef i NCC Danmark og medejer i JT3 Energi

- Kvalitet baseret på høj faglighed og service er firmaets adelsmærke. Det sætter kundernes behov og ønsker i fokus, både i relation til vores aktiviteter for private bygherrer, boligselskaber og forsikringsbranchen. Det vil vi aldrig gå på kompromis med, og vi ser styrket ledelse som et naturligt og proaktivt element, der skal være med til at sikre, at vi når målene i vores kvalitets- og vækststrategi, som frem mod år 2020 øger firmaets omsætning fra nuværende 180 millioner til 250 millioner kroner.

Det er driftsdirektør Bennet Onsvig fra John Jensen VVS, der sætter ord på baggrunden for, at virksomheden – der er blandt landets ti største VVS-firmaer - nu styrker organisation og ledelse med ansættelse af Carsten Brysting i en nyoprettet stilling som områdeleder for service og forsikring.

- Carsten Brysting har gennem hele karrieren formået at kombinere en målrettet, innovativ og kvalitetsbevidst faglighed med stort ansvar og et betydeligt engagement. Han har et dybdegående indblik i VVS-branchens gøremål og udfordringer og han sætter realistiske mål både i forhold til kunder og medarbejdere, og skaber fællesskab og sammenhold omkring sig som en holdspiller med unikke og empatiske samarbejdsevner.

- På den baggrund ser vi ansættelsen af Carsten som en vigtig brik i den fortsatte udvikling af firmaet. Med Carsten på holdet tilføres vi de fornødne ledelsesmæssige ressourcer til i årene frem at sikre fortsat vækst i et match med kundernes krav om kvalitet og service, fortsætter Bennet Onsvig, der i øvrigt ikke lægger skjul på en vis stolthed over VVS-firmaets evne til at tiltrække dygtige medarbejdere i en tid, hvor branchen kæmper med betydelige rekrutteringsproblemer.

- Det opfatter vi som en anerkendelse af virksomheden og vores værdier, der har fulgt os siden virksomhedens start for mere end 50 år siden. Vi opfattes som en god arbejdsplads, hvor fællesskab, gensidig respekt og samarbejde går hånd i hånd med faglighed og kompetencer, slutter Bennet Onsvig.

Drømmejob

- Jeg har siden årtusindskiftet fulgt firmaets imponerende udvikling fra en beskeden lokal virksomhed til en position som en af landets ti største VVS-virksomheder, og jeg er stolt over at være med på holdet i John Jensen VVS.

- Firmaet har et virkelig godt ry, som en god og strømlinet arbejdsplads, med et klart og gennemlevet værdigrundlag, der prioriterer fællesskab og glade medarbejdere, høj faglighed og kontrolleret, organisk vækst baseret på en målrettet strategi, som jeg glæder mig til i årene fremover at være med til at realisere, supplerer Carsten Brysting og karakteriserer sit nye job som et drømmejob med store udfordringer til et bredt segment af markedet for professionelle VVS-løsninger.

130 millioner

- Som områdeleder for service og forsikring får jeg således både ansvaret for at videreudvikle virksomhedens samarbejde med forsikringsselskaberne om udbedring af skjulte rørskader, ligesom jeg får ansvar for al VVS-service til nuværende og nye erhvervskunder, ejendomsadministratorer, boligselskaber og private samt mindre og mellemstore vvs-entrepriser.

- Alt i alt får jeg ansvar for ca. 75 medarbejdere og en opgaveportefølge, der aktuelt løber op i ca. 100 millioner kroner men forventes at nå 130 millioner kroner indenfor de kommende år, konkluderer Carsten Brysting, der de seneste år som ejerleder har stået i spidsen for udvikling af JT3 Energi – tidligere NCC Teknisk Service, hvor han fra 2011 til 2015 som afdelingschef stod i spidsen med årlige vækstrater på mellem 25 og 40 procent.

Ejerleder og innovativ spydspids

Carsten Brysting, der i 1987 afsluttede mesteruddannelsen med fast job som VVS-montør hos Byernes Varme & Sanitet, har i øvrigt solid ballast som både ansat og ejerleder i VVS-branchen.

Således blev han i 1991 ansat som overmontør i Hetland VVS, hvor han stod i spidsen for en række større entrepriseopgaver, inden han i 1993 fortsatte karrieren som afdelingsleder med ansvar for opbygning af VVS-afdelingen hos Peter Dahl El & VVS.

Derefter fulgte syv år som ejer og direktør i Byernes Varme & Sanitetsservice, før Carsten Brysting som innovativ spydspids og ’opfinder’ i 2006 kastede sig over nye udfordringer med etablering af Danbrush International, der – foruden opbygning af eget distributionsnet - frem til 2011 udviklede et nyt patent indenfor vaskebørster.