Bauhaus fejrer starten på nyt byggeri i Kolding

Maskinerne er godt i gang på hjørnet af Vejlevej og Ny Esbjergvej, hvor Bauhaus bygger et nyt varehus med grundstensnedlæggelse den 20. november

Byggeriet af et nyt 14.000 m² topmoderne byggevarehus i Kolding står nu over for et festligt startskud, som denne gang er noget ganske særligt for Bauhaus. Det var nemlig i Kolding, at Bauhaus valgte at placere det første byggevarehus tilbage i 1988, og siden dengang er Bauhaus-kæden vokset med i alt 17 varehuse fordelt over hele landet samt en webshop.

Behovet for større rammer gør, at Bauhaus nu opfører et nyt og energivenligt varehus på hjørnet af Vejlevej og Ny Esbjergvej lige over for Kolding Storcenter. Varehuset bliver godt og vel dobbelt så stort som det eksisterende, og Bauhaus kan derfor tilbyde kunderne et meget bredt sortiment med mere end 120.000 forskellige produkter.

Koldings borgmester Jørn Pedersen tager det første lidt utraditionelle ’spadestik’ til det nye varehus mandag den 20. november kl. 13.00. Borgmesteren og Mads Jørgensen, adm. direktør i Bauhaus, vil til grundstensnedlæggelsen støbe et jernrør ned i bygningens fundament. Røret indeholder dagens lokale avis, bygningstegningerne og tidens pengesedler – måske til glæde for fremtidens generationer.

-Grundstensnedlæggelsen er en god måde at fejre starten på det nye byggeri. I stedet for at tage det første spadestik har vi valgt at markere den særlige dag på en lidt anderledes måde, og det er blevet en god tradition, når vi opfører et nyt byggevarehus, siger Mads Jørgensen og fortsætter:

-Denne gang er der noget ekstra særligt ved fejringen. Kolding har stor betydning for Bauhaus, da det var her vi startede i Danmark for snart 30 år siden, og fordi vi har en masse loyale kunder – både håndværkere, erhvervsdrivende og private. Jeg var selv med for 30 år siden og er rigtig glad for, at vi nu kan markere startskuddet på det nye byggeri sammen med borgmesteren, slutter Mads Jørgensen.

Byggeriet af Bauhaus i Kolding gik for alvor i gang i september, og byggevarehuset forventes at åbne i løbet af foråret 2018.

Fakta om Bauhaus:

Det første byggevarehus åbnede i Mannheim i Tyskland i 1960.

Bauhaus har været i Danmark siden 1988, hvor kæden åbnede i Kolding.

I dag har Bauhaus 17 varehuse samt en webshop i Danmark.

Bauhaus er placeret i Aalborg, Esbjerg, Glostrup, Herning, Hillerød, Hjørring, Holbæk, Ishøj, Kolding, Næstved, Odense, Randers, Roskilde, Tilst, Valby, Vejle og Viby.

Det nye byggevarehus i Kolding bliver samlet godt 14.000 m² og rummer, foruden selve varehuset, også en drive-in-trælast.

Grundstensnedlæggelsen finder sted mandag den 20. november kl. 13.00-14.30.

Foto: Bauhaus bygger nyt varehus i Kolding, hvilket er ganske særligt, for det var her historien begyndte for Bauhaus i Danmark i 1988. Byggevarehuset forventes færdigt i foråret 2018.