To boligprojekter på Teglholmen solgt til Heimstaden

To boligprojekter på Teglholmen er solgt til Heimstaden. Handlen omfatter de sidste to af de tre boligprojekter, som PenSam, KPC og Sjælsø Management samarbejder om på Teglholmen. Projekterne sælges som nøglefærdige boligbyggerier. De to boligprojekter, Kanalkanten og Nordkajen på i alt ca. 21.500 kvm. indeholder i alt 246 lejligheder. Desuden overtager Heimstaden 114 P-pladser i områdets parkeringshus. De to boligprojekter afleveres til investor henholdsvis ultimo 2018 og i foråret 2019. Den samlede transaktionsværdi udgør ca. DKK 790 mio.

-Vi er glade for at kunne fortsætte væksten i den danske hovedstad, og øge vores eksisterende ejendomsportefølje med disse attraktive ejendomme på Teglholmen. Ejendommene er i en høj kvalitet, og med vort indgående kendskab til udlejningsmulighederne på Teglholmen er vi trygge ved at afkastet af investeringerne bliver godt, udtaler Magnus Nordholm, vVD Heimstaden.

Det første projekt, udviklet i dette samarbejde, boligprojektet Teglbroen på ca. 17.000 kvm., er som tidligere meddelt solgt til Patrizia, med aflevering til investor i oktober måned 2017.

Fakta:

246 boliger

I alt 21.500 kvm.

Forventet endelig overdragelse til Heimstaden er henholdsvis ultimo 2018 og foråret 2019.

Den samlede transaktionsværdi udgør ca. DKK 790 mio.