V2C fordobler omsætning

V2C kommer ud af tredje regnskabsår 2016 med en fordobling af omsætningen til 26,6 mio.kr. og en fordobling af medarbejderne fra 17 til 34

- Det har været en fantastisk rejse, der langt overgår de forventninger vi havde, da vi omkring køkkenbordet i januar 2014 slog de første streger til V2C med en fælles beslutning om at udfordre byggeriets organisering med uvildig og værdiskabende rådgivning, der udnytter entreprenørens traditionelle kompetencer på en helt ny måde.

Det er Peer Kisbye, direktør i og medstifter af V2C, der med et stolt tilbageblik gør status over virksomhedens udvikling, der på kun tre år er rykket hele vejen fra idéskitse til selvfinansieret, uvildig bygherrerådgivning med en sund og lønsom økonomi, 34 højt kvalificerede medarbejdere og en omsætning på 26,6 millioner kroner.

- Vi har både i relation til omsætning, bruttofortjeneste, overskud og antal medarbejdere år for år mere end fordoblet vores aktiviteter og satte i 2016 nye milepæle med åbning af kontor i Århus og indvielse af nyt Valby-kontor.

- Samtidig oplever vi en fortsat stor tilgang af opgaver fra både eksisterende og nye kunder i hele landet, og vi forventer med afsæt i en aktuel ordrebeholdning på over 20 millioner kroner, at V2C parallelt med ansættelse af 15 nye medarbejdere i 2017 runder en omsætning på 40 millioner kroner, konstaterer Peer Kisbye, mens V2C’s direktør og medstifter Lars Blaaberg supplerer:

Fairness og balance

­- Vi har fra dag ét haft et skarpt strategisk fokus på udvikling af virksomheden, og vi har investeret massivt i at skabe og konsolidere et stærkt grundlag for fremtidig vækst. Men vi vækster ikke for vækstens skyld. Vi ser værdiskabelse for både medarbejdere og kunder som en afgørende del af vores troværdighed, og vi takker som uvildig rådgiver altid nej til opgaver, hvis vi ikke kan skabe værdi for bygherren og hans byggeprojekt. Vi kalder det ’fairness’,  og det indgår side om side med vores vækststrategi som en bærende værdi, der i alle vores gøremål understøtter den kultur og arbejdsform, vi ønsker at fremme både i byggebranchen som helhed og i vores egen organisation, hvor vi for øvrigt med succes har organiseret virksomheden omkring en fire-dages-arbejdsuge, siger Lars Blaaberg og fortsætter:

- Det handler om ærlighed, høj faglighed, stort engagement, gensidig respekt og tværgående samarbejde i et åbent, selvstyrende arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives med spændende arbejdsopgaver og stort ansvar i en fornuftig balance mellem privatliv og arbejdsliv.

Medarbejdernes succes

Lars Blaaberg karakteriserer i øvrigt V2C’s værdigrundlag og vækststrategi som virksomhedens DNA-streng – en DNA-streng hvor værdier og vækst indgår i en gensidigt afhængig og robust symbiose, der konstant næres, udvikles og implementeres af medarbejderne i tæt samspil med opgaverne.

- Derfor tilfalder æren for vores succes først og fremmest medarbejderne, der med mange års erfaring fra entreprenørbranchen i rygsækken har taget springet til en ung virksomhed med en udpræget iværksætterkultur og gjort virksomhedens værdier til deres egne, understreger Lars Blaaberg og sender stafetten videre til Peer Kisbye.

Opgaver landet rundt

Han fortæller, at væksten i V2C er fordelt på alle virksomhedens kerneområder fra uvildig entreprenørgranskning over projekterings- og byggeledelse, til cost- og timeplanning, claims management samt lean commissioning, og han pointerer, at referencelisten dækker hele landet, ligesom den omfatter opgaver for landets største bygherrer og projektejere i både offentligt og privat regi.

- Gennem det seneste år har vi med en målrettet indsats vundet solidt fodfæste som uvildig byggerådgiver på en stribe kommunale byggeopgaver, men vi opererer i hele markedet som uvildig rådgiver på både almene og private boligbyggerier, erhvervs- og sundhedsbyggerier, undervisningsbyggerier og udviklingsprojekter. I dag har vi opgavenåle på kortet i alle egne af landet fra Bornholm til Nordjylland.

Foto: - Vi er selvfølgelig stolte over, at vi med vores koncept for uvildig og værdiskabende bygherrerådgivning har formået at skabe en ny og økonomisk sund rådgivervirksomhed, der med afsæt i klart formulerede ’fairness-værdier’ samt en målrettet vækststrategi år for år har fordoblet sine resultater, konstaterer Lars Blaaberg (til venstre) og Peer Kisbye i en kommentar til V2C’s netop afsluttede regnskab for 2016.