Facadeplanker i fibercement og 15 farver

Cembrit har netop lanceret to nye facadeprodukter på markedet: Cembrit-planker og Cembrit-paneler.

Cembrit-plankerne er facadeplanker med naturtro træstruktur og er et miljøvenligt alternativ til produkter, der kræver meget vedligeholdelse, f.eks. træ. Derfor bruges plankerne bl.a. til gavle, facader, garager og skure. De tilhørende Cembrit-paneler anvendes ofte til afslutning af en facadeløsning med Cembrit-planker. Fibercementplanker med træstruktur vinder mere og mere indpas i det danske byggeri, og Cembrits produktlancering sker på baggrund af stigende efterspørgsel i markedet:

– Vi har lyttet til kundernes ønsker om flere valgmuligheder i forhold til farver, dimensioner og egenskaber i plankerne og har valgt at lancere vores egne planker, som kan imødekomme disse behov. Cembrit-planker og -paneler er derfor særligt tilpasset det danske marked, fortæller Mogens Fisker, adm. direktør i Cembrit.

Lang garanti

Garantien på de nye facadeprodukter er i top, med 15 års fuld Cembrit-garanti, hvilket i dag er markedets længste garanti på fibercementplanker med træstruktur. Levetiden er dog meget længere, fordi fibercementplankerne har en unik evne til at modstå det danske klimas vejrpåvirkninger såsom frost, sne, regn, varme og direkte sollys. Den bevarer udseende og styrke i årevis med minimal vedligeholdelse.

At Cembrits nye planker og paneler er tilpasset det danske marked ses bl.a. i farveudvalget, der består af 15 forskellige farver, inkl. den populære RAL 7016 (antracitgrå), som også er en af de mest populære farver til vinduesrammer, samt farven svenskrød, der i stigende grad efterspørges til bl.a. sommerhuse. Derudover er der også en mal selv-variant samt mulighed for bestilling i specialfarver.

Cembrit-planker og -paneler understøttes desuden af et komplet tilbehørsprogram i matchende farver, som giver en flot og stilsikker finish. Samtidig er produkterne nemme at montere og vil senere på året også komme som gør det selv-pakke med kortere og mere håndterbare længder.