Lamelspær får nyt tag over hovedet

Lamelspær flytter fra 1. januar ind hos Profile A/S i Rødekro, hvor de slutter sig til den i forvejen store familie af moderne trækonstruktioner.

Lamelspær – tidligere markedsført som ”Boflex” – i de kendte Kerto Bjælker flytter fra 1. januar ind hos Profile A/S i Rødekro, hvor de slutter sig til den i forvejen store familie af moderne trækonstruktioner.  
 

- Et perfekt match, kalder Lau Larsen, marketingdirektør hos Metsä, det, og fortsætter:

- I forbindelse med implementeringen af vores nye strategi, skulle der findes et andet hjem til Lamelspær. Det viste sig hurtigt, at Profile A/S var den helt rigtige partner. Dels har de gennem en lang årrække betjent byggemarkeder og trælasthandlere med en bred vifte af produkter, hvoraf flere passer perfekt sammen med Lamelspær og dels har de i forvejen en omfattende knowhow indenfor rådgivning og vejledning til arkitekter, ingeniører m.v., som er hovedmålgruppen for Lamelspær. Når Profile A/S så samtidig ansætter vores mangeårige medarbejder, Johnny Bülow, som produktchef, kunne det ikke passe bedre, siger han.

Johnny Bülow var selv med i udviklingen af Lamelspær, da man i 2005 fandt på at udnytte Kerto bjælkens mange fordele til konstruktion af spær. Kerto bjælken (eller LVL bjælker) er en finérlamineret bjælke, hvor alle finérlag er sammenlimet i bjælkens længderetning. Hvert Finérlag er 3 mm tykt, og den færdige bjælke optimerer forholdet mellem styrke og dimension, så der er mulighed for en smallere konstruktion, der samtidig bibeholder træets æstetiske udseende og sikrer en bedre totaløkonomi.

Lamelspær giver stor fleksibilitet, enkel og hurtig montage og sparer samtidig både penge og øger de arkitektoniske muligheder. Lamelspær fås kun ordreproduceret, hvor de enkelte konstruktioner fremstilles i tæt samarbejde mellem Profile’s specialister og de tilknyttede projekterende arkitekter og ingeniører.
 

Profile A/S er i forvejen leverandør til den danske byggebranche af en lang række forskellige byggematerialer, se mere på www.profile.dk.
 

Foto:Lamelspær fremstillet i Kerto Bjælker forener styrke og lethed på en måde, der muliggør konstruktioner uden understøtning. Lamelspær markedsføres og sælges af Profile A/S gennem byggemarkeder og trælasthandlere.