Dall & Lindhardtsen A/S udvider ejerkredsen

Dall & Lindhardtsen A/S har med virkning fra 1. januar 2017 optaget 2 nye partnere i ejerkredsen

Dall & Lindhardtsen A/S har med virkning fra 1. januar 2017 optaget 2 nye partnere i ejerkredsen.Dall & Lindhardtsen A/S ejes herefter fuldt ud og ligeligt af fire partnere, der alle er arkitekter, og vil yde deres fulde arbejdsindsats på tegnestuen samt varetage den daglige ledelse i forening. De fire partnere er: Kjeld K. Knudsen, Christian Kloch, Camilla Ulrikkeholm Klinkby og Peter Johansson Jørgensen

Kjeld K. Knudsen har arbejdet hos Dall & Lindhardtsen A/S i 36 år, hvoraf de 26 år har været som medejer af tegnestuen. Christian Kloch har arbejdet hos Dall & Lindhardtsen A/S gennem 18 år og være medejer af tegnestuen i snart 10 år. Camilla Ulrikkeholm Klinkby har arbejdet hos Dall & Lindhardtsen A/S de seneste 5 år.

Tegnestuen har gennem årene arbejdet inden for hele den arkitektfaglige skala fra design til planlægning og varetaget rådgivning i alle projektfaser fra idé til færdigt byggeri.

Tegnestuen har gennemført opgaver for både offentlige og private bygherrer med en faglig bredde, der spænder fra laboratorier over undervisningsbyggeri og sygehuse til zoologiske haver.

Peter Johansson Jørgensen kommer med erfaring fra bl.a. Holgaard Arkitekter og SLETH. Peter Johansson Jørgensen har tidligere arbejdet hos Dall & Lindhardtsen A/S i fire år og vender nu tilbage til tegnestuen. Peter Johansson Jørgensen kommer fra en stilling som sagsarkitekt og projekteringsansvarlig hos JAJA arkitekter, hvor han har været med til at udvikle projekteringsafdelingen.

Partnernes roller

Kjeld K. Knudsen og Christian Kloch vil fortsætte de igangværende projektrelaterede roller. Ligeledes vil de fortsætte i deres ledelsesmæssige roller som henholdsvis administrerende direktør og som ansvarlig for akkvisitivt arbejde og prækvalifikationer.

Camilla Ulrikkeholm Klinkby vil, når hun vender tilbage fra barsel, blive tegnestuens kommunikationsansvarlige.

Peter Johansson Jørgensen, som er certificeret DGNB-konsulent, vil gennem sit arbejde med tegnestuens projekter fra de tidlige udviklingsfaser til projekterings- og udførelsesfasen være ansvarlig for at forstærke tegnestuens bæredygtige profil.

Dall & Lindhardtsen A/S

Alle fire partnere skal indgå i det løbende projekteringsarbejde og i udviklingen af tegnestuen. Igangværende projekter videreføres og nye projekter påbegyndes med et nyt ledelsesmæssigt team på tegnestuen i samarbejdet med virksomhedens medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.