John Jensen VVS A/S etablerer ny afdeling i Hørsholm

Ny afdeling i Hørsholm skal sikre eksisterende og nye kunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn høj service

- Vi har de senere år fået mange nye opgaver og kunder i Nordsjælland. Det tager vi nu konsekvensen af og rykker helt tæt på kunderne med åbning af en ny afdeling i Hørsholm, der skal sikre eksisterende og nye kunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn optimalt nærvær og høj service i arbejdet med at udvikle fremtidens VVS-løsninger.

Det er Jesper Leen Jensen, administrerende direktør og eneejer af VVS-firmaet John Jensen VVS A/S i Hedehusene, der med åbning af en ny afdeling i Hørsholm tager hul på et nyt kapitel i firmaets mere end 50-årige historie – en historie, der med afsæt i tæt samarbejde med kunderne samt benhårdt fokus på kvalitet, service og specialisering indenfor de klassiske VVS-discipliner foreløbig har skabt en vækstvirksomhed med godt 130 medarbejdere og en trecifret millionomsætning.

- Samarbejde og tæt, direkte kontakt til kunderne er afgørende for udvikling og implementering af VVS-løsninger, der imødekommer kundernes behov og forventninger. Vi vil være tæt på vores kunder, understreger Jesper Leen Jensen og tilføjer, at virksomheden de senere år som led i konkrete opgaver for kunderne har etableret lokale ’satellitter’ i Roskilde og København. 

- Samtidig har vi længe været på udkik efter en egnet lokalitet til etablering af en ny afdeling tæt på kunderne i Nordsjælland og Storkøbenhavn, og vi er nu klar til at tage næste step i firmaets udvikling: Åbning af en Hørsholm-afdeling, der som et nyt, supplerende omdrejningspunkt i firmaets udvikling bliver krumtap både i relation til opgaver for vores eksisterende kunder og i relation til udbygning af vores aktiviteter på hele det nordsjællandske og storkøbenhavnske marked.

12 til 15 svende

- På den baggrund forventer vi, at afdelingen, der under ledelse af en erfaren afdelingsleder starter med en kontordame og tre svende, indenfor et års tid vil beskæftige tolv til femten faste svende i Hørsholm, konstaterer Jesper Leen Jensen, mens afdelingsleder Jesper Hansen, der med afsæt i over 25 års erfaring fra lignende opgaver i VVS-branchen skal stå for opbygning og udvikling af den nye afdeling i John Jensen VVS, supplerer:

- John Jensen VVS har allerede et fornemt ry for i tæt samarbejde med kunderne at levere service og høj kvalitet, og vi starter den nye afdeling med en bred vifte af opgaver for både boligselskaber, kommuner og private virksomheder samt skoler og videregående uddannelsesinstitutioner.

- Vi opererer således fra første dag i Hørsholm med hele paletten af klassiske VVS-opgaver fra nybyggeri, over større projektorienterede opgaver i forbindelse med ombygning og renovering, til vedligehold og serviceopgaver med løbende dag-til-dag-opgaver samt udrykning til akutte hasteopgaver.

Stort potentiale

- Samtidig er der imidlertid næppe tvivl om, at firmaet gennem opbygning af den nye afdeling i Hørsholm får et nyt og let tilgængeligt brohoved til mange nye opgaver i både Nordsjælland og Storkøbenhavn, hvor John Jensen VVS i forvejen står stærkt i konkurrencen om opgaverne – en position, der yderligere styrkes, fordi afdelingen i Hørsholm har den nødvendige nærhed til som lokal partner at servicere kunderne optimalt, pointerer Jesper Hansen og slutter: 

- I det lys anser jeg det for realistisk, at vi på relativ kort tid kan udvikle den nye afdeling i Hørsholm til et centralt omdrejningspunkt i udviklingen af John Jensen VVS. Potentialet er betydeligt, vi står stærkt i konkurrencen, og vi er klar til at yde den nødvendige indsats, der kræves for at tage nye markedsandele på et marked præget af en endog meget skarp konkurrence.