Aarhus arkitekterne åbner i Norge

Med åbningen af en ny afdeling i Oslo styrker aarhus arkitekterne sine aktiviteter i Norge.

-Med åbningen af en ny afdeling i Oslo styrker aarhus arkitekterne sine aktiviteter i Norge. "Vi vil være endnu tættere på bygherre, brugere og projekter, siger adm. direktør Tommy Falch.

aarhus arkitekterne har arbejdet i Norge igennem de senere år, og oplever en stigende interesse for tegnestuens kompetencer inden for bl.a. sundhedsbyggeri, brugerinddragelse og IKT. Derfor har aarhus arkitekterne åbnet en tegnestue i Oslo i foråret 2016. 

Tegnestuen er således godt i gang med et spændende sygehusprojekt i Nordnorge.

-  Der sker en vældig stor udvikling i Norge netop nu, og der er i den grad brug for specialister. Det handler om at have medarbejderne tæt på projekterne, bygherre og brugere, siger adm. direktør Tommy Falch. 
En række ambitiøse udviklingsprojekter er i støbeskeen i Norge. Fremadrettet forventer aarhus arkitekterne yderligere projekter, ikke mindst inden for sundhedsområdet. Her kan aarhus arkitekterne trække på tegnestuens store erfaring og specialkompetence inden for de senere års supersygehusbyggerier. 
Ud over sundhedsarkitektur har aarhus arkitekterne også bred erfaring inden for bl.a. planlægning, bolig- og erhvervsprojekter, Og tegnestuen oplever en tilsvarende stor interesse for disse kompetencer på det norske marked.
- Vi gør en dyd ud af at lytte til vores kunder og tilpasse vores rådgivning til deres behov. Vores nye afdeling i Oslo bygger derfor på en strategi om at sætte samarbejde øverst på dagsordenen. En tæt og løsningsorienteret dialog er nøglen til et succesfuldt byggeri, og med tegnestuen i Oslo får vi mulighed for at komme endnu tættere på bygherrer og samarbejdspartnere i det daglige, udtaler Tommy Falch.