Danhaus skifter hovedleverandør

Et af Danmarks største typehusfirmaer - Danhaus fra Esbjerg - skifter hovedleverandør af byggematerialer

Et af Danmarks største typehusfirmaer - Danhaus fra Esbjerg - skifter hovedleverandør af byggematerialer. Danhaus har bevidst valgt et fremtidigt samarbejde med to familieejede tømmerhandlere.

Danhaus i Esbjerg producerer årligt godt 300 huse til kunder, der er fordelt ud over hele landet samt  i Tyskland og Rusland. Danhaus har valgt at udskifte sin nuværende leverandør af byggematerialer, Bygma, med Henry Kjeldsen Tømmerhandel i Ringkøbing på Jyllands-siden og CF Petersen & Søn fra Køge, som skal dække byggerierne øst for Storebælt.

- Vi har været tilfredse med at handle med Bygma i en årrække, men skifter nu, fordi vi gerne vil handle med leverandører, der deler de samme værdier som os, og er familieejede, som vi selv er. Vi tror på, at det er de personlige relationer og en kort adgang til beslutninger i topledelsen, der giver os det mest tilfredsstillende leverandør-samarbejde, siger Johannes Schmith, adm. direktør i Danhaus.

Danhaus oplever vækst i forretningen og en stadig stigende ordretilgang. Derfor er der brug for maksimal fleksibilitet i alle led.

- Det er vigtigt for os, at der er en høj grad af fleksibilitet hos vores leverandører og en tæt kontakt mellem vores folk og de ansvarlige hos leverandørerne. Vi vægter selv at være fleksible og ansvarlige, og vi forventer samme høje standard hos vores leverandører. Har vi ændringer i en levering til et byggeprojekt, så er det vigtigt, at vores leverandører hurtigt kan omstille sig. Vi skal have fuld tillid til, at vores materialer kommer frem til tiden og på det rette sted. Det tror vi kan indfries i samarbejdet med Henry Kjeldsen Tømmerhandel og CF Petersen & Søn, påpeger Johannes Schmith.

Det nye samarbejde træder i kraft pr. 1. marts 2016.