NCC køber jord til 38 boliger i Roskilde

NCC har netop købt et attraktivt areal på Toppen i Trekroner, og vil bygge 38 bæredygtige rækkehuse

NCC Bolig har netop købt to storparceller i Trekroner af Roskilde Kommune. Grundstykkerne på Toppen har en samlet størrelse på godt 15.500 kvadratmeter, og ligger med udsigt mod Roskilde Domkirke og de grønne områder i Trekroner.

Det planlagte boligprojekt omfatter to-planshuse på henholdsvis 96 og 105 kvm med egen have. Familieboligerne miljøcertificeres efter den skrappe svanemærkningsordning, der stiller høje miljøkrav til de anvendte materialer og sikrer et meget lavt energiforbrug. NCC Bolig er den første udvikler i Danmark, der har valgt at svanemærke nybyggede boliger i større skala. Med projektet på Toppen er mere end 300 svanemærkede boliger enten undervejs eller allerede leveret fra NCC Bolig.

”Det er en rigtig god nyhed, at NCC nu går i gang med at bygge 38 svanemærkede boliger i Trekroner”, udtaler Joy Mogensen, borgmester i Roskilde Kommune. ”Jeg er sikker på, at der vil blive tale om et meget spændende byggeri, som vil passe godt ind i et af de mest attraktive boligområder i Roskilde”.

Projektet på Toppen er langt fra NCC’s første boligudviklingsaktivitet i Roskilde.

- NCC har tidligere udviklet Kirsebærparken i Trekroner, og med aftalen får vi mulighed for at udvikle flere gode hjem i Roskilde, siger salgschef Hans Jørn Abrahamsen fra NCC Bolig.

De første rækkehuse sættes til salg allerede i november 2015, og hele området forventes færdigbygget i begyndelsen af 2017.