Boligtårn i Valby Syd fuldt udlejet inden indflytning

PKA’s nye syv-etagers boligprojekt med 76 lejeboliger i Valby Syd står færdig den 1. maj 2015. DEAS, der blandt andet er ansvarlig for markedsføring og udlejning af boligerne på Carl Jacobsens Vej 17, kan nu melde alt udlejet – blot fire måneder efter udlejningen gik i gang.

-Vi er naturligvis meget tilfredse med interessen for vores nye projekt. Efterspørgslen bekræfter, at vi har matchet markedets ønsker i forhold til både huslejeniveau, planløsning, materialer og placering, siger Nikolaj Stampe, ejendomschef i PKA.

De 76 to- og treværelses lejeboliger har alle enten stor altan eller adgang til egen have. Projektets samlede areal er på cirka 7.500 m2, hvor af 1.000 m² bliver til erhvervslejemål i stueplan.

-Vi har målrettet marketingindsatsen effektivt, og sammen med PKA har vi fastsat et huslejeniveau, som ligeledes matcher markedet, siger Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS.

De tidligere industriejendomme omkring Ny Ellebjerg Station i Valby Syd er i fuld gang med at blive omdannet til nyt bykvarter med både boliger og erhverv.

- Valby Syd har et stort potentiale, ikke mindst på grund af Ny Ellebjerg Station, der bliver et trafikknudepunkt i de kommende år, når både sydhavnsmetroen og den nye København-Ringsted-bane kommer til at stoppe her, siger Lasse Rüsz.

Flere boliger på vej i Valby

En anden investor i Valby Syd er Lærernes Pension, der på den modsatte side af Carl Jacobsens Vej bygger både lejeboliger og erhvervslejemål på samlet 14.500 m2. Projektet står færdigt i sommeren 2016.

- Vi betragter Valby Syd som et attraktivt investeringsområde for bolig- og erhvervsbyggerier, der vil fortsætte med at udvikle sig i årene, der kommer, siger Henrik Walther Mogensen, finansdirektør hos Lærernes Pension.