Armstrong i betalingsstandsning

Armstrong-koncernen i betalingsstandsning med henblik på rekonstruktion - moderselskabet trækker sig ud af gulvbelægning i Europa, Rusland, Mellemøsten og Afrika

Stuttgart/Bietigheim-Bissingen, den 11. december 2014

Direktionen i selskabet Armstrong DLW GmbH har anmeldt betalingsstandsning til den kompetente distriktsdomstol i Heilbronn. Betalingsstandsningen blev uundgåelig, efter at moderselskabet den 4. december besluttede at trække sig ud af forretningsområdet for gulvbelægninger i Europa, Rusland, Mellemøsten og Afrika og at indstille den økonomiske støtte til det tyske datterselskab.
Distriktsdomstolen har udpeget Martin Mucha fra det anerkendte advokatfirma Grub Brugger som midlertidig kurator.
- Nu er vores primære mål at få afklaret selskabets forretningsmodel, hovedtal og kernekompetencer så hurtigt som muligt," udtaler Mucha.

- Med det som udgangspunkt vil vi så i samarbejde med direktionen udarbejde og aftale en plan for rekonstruktion af selskabet under betalingsstandsningen. Målet er at bevare og sikre så mange arbejdspladser som muligt.
 

På kort sigt er opgaven at fortsætte forretningsaktiviteterne for at sikre, at processen forløber så glat som muligt. Den midlertidige kurator vil "øjeblikkeligt se på mulighederne for at sikre midler til medarbejdernes løn og indlede drøftelser med kunder og leverandører", hedder det i en pressemeddelelse fremsendt af Armstrong Danmark A/S.