NRE Denmark indgår aftale om boligprojekt i Nordhavn

NRE Denmark A/S har netop indgået aftale om videresalg af et nyt boligprojekt på Sandkaj 1.03 i Københavns Nordhavn

NRE Denmark A/S har netop indgået aftale om videresalg af et nyt boligprojekt på Sandkaj 1.03 i Københavns Nordhavn. Projektet, der omfatter 37 lejligheder, købes af en fond forvaltet af Nordic Real Estate Partners. NRE Denmark er totalentreprenør på byggeriet. Aftalen er betinget af, at den forventede byggetilladelse fra Københavns Kommune ligger klar til efteråret.

Grunden ligger i det indre Nordhavn ud til havnebassinet og tæt ved Nordhavn Station. Byggeriet bliver opført i 4-6 etager, og de fleste af lejlighederne vil få udsigt mod vandet. Alle lejlighederne får egne altaner, og der bliver også to fælles tagterrasser. Byggeriet bliver på i alt godt 3900 etagemeter samt cirka 450 kvadratmeter kælder. Arkitekt på projektet er E+N Arkitektur. Ejendommen vil i sit arkitektoniske udtryk være inspireret af siloanlægget ”De fem Søstre” på Aarhus Havn, der har status som nationalt industriminde.

Københavns kommune har accepteret principperne for, hvordan byggeriet udformes. Der er ansøgt om byggetilladelse og detailprojekteringen er undervejs. 

Projektet på Sandkaj 1.03 blev igangsat i 2012 af Corpus Development som del af en aftale med By & Havn om at udvikle i alt fire byggefelter i Nordhavn. I 2013 overdragede Corpus Development den videre projektudvikling til NRE Denmark. Efterfølgende har NRE Denmark indgået aftaler med Nordic Real Estate Partners, hvor Sadolin & Albæk har været involveret som rådgivere.

Om NRE Denmark:

NRE Denmark A/S leverer nøglefærdige byggeprojekter som opfylder de seneste kvalitets- og energikrav. NRE Denmark er baseret på 25 års erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen. Som totalentreprenør tager NRE Denmark ansvar for den samlede proces fra ideskabelse til myndighedskontakt, udlejning, byggeri og salg.

Om Corpus Development:

Corpus Development ApS udvikler kontor- og erhvervsejendomme samt boligbyggeri på nogle af Københavns bedste beliggenheder. Virksomheden samarbejder med nogle af Danmarks bedste arkitekter, rådgivere og entreprenører. Projekterne videresælges til eksempelvis pensionskasser og private investorer.

Om Nordic Real Estate Partners (NREP):

NREP er en nordisk ejendomsfondsforvalter, der arbejder med værdiskabende og fokuserede investeringsstrategier. NREP har primært fokus på moderne logistik, dagligvarebaseret detailhandel, opbevaringscentre og bolig.

Om E+N Arkitektur:

E+N Arkitektur A/S er kendt for sit arbejde med teglarkitektur og udvikling af nye teglformater. Tegnestuen som ligger i Aarhus blev grundlagt i 1958 af Inger og Johannes Exner, der bl.a. har restaureret Koldinghus og tegnet en række kirkeprojekter. Tegnestuen arbejder både med restaurering og nybyggeri.