Mediekonsulent til ledende fagmagasin

Hugin Media ApS søger ny mediekonsulent til magasinet Skolen, der er i positiv redaktionel og kommerciel udvikling

Har du lyst til at arbejde med salg på et ledende print-og online medie med vækst-ambitioner inden for skolesektoren? Du får din egen kundeportefølje og en lønpakke, du selv kan påvirke. Du får envarieret hverdag med mange forskellige opgaver i et effektivt og professionelt miljø med gode og uformelle kolleger. Lyder det interessant? Så er jobbet som mediekonsulent på magasinet Skolen måske noget for dig.

Magasinet Skolen er i positiv udvikling og udkommer seks gange om året i et trykt oplag på 3.400 eks. med et sidetal på 64-78. Målgruppen er landets folkeskoler, efter-og friskoler, seminarier, skoleforvaltninger i kommuner og PPR(pædagogisk-psykologisk rådgivningscentre) i hele landet.

Vi søger en professionel og resultatorienteret mediekonsulent, der ser det som en udfordring at være med til at udvikle både magasin og web yderligere i samarbejde med redaktionen.

Jobbet
Din opgave bliver at tilrettelægge og gennemføre annoncesalg til print og web. Du overtager en stor kundeportefølje indeholdende mange eksisterende kunder, men det forventes også, at du selvstændigt kan identificere nye potentielle kunder og tage hånd om dem. Kontakten skabes via telefon og mail samt ved deltagelse på relevante fagmesser.

Din profil

Du er resultatorienteret, har et godt drive og i stand til målrettet at kunne håndtere og administrere egen portefølje. Du har minimum 2 års salgserfaring fra andet print og online medie og har allerede bevist, at du kan skabe værdifulde og langvarige kunderelationer og kan fremvise gode, dokumenterede salgsresultater. Du har stærke kommunikationsevner og har den selvtillid, det kræver at møde kunderne i alle salgets faser. Hvis du har mindre erfaring, men er overbevist om dit eget salgstalent, hører vi også gerne fra dig.

Det er et krav, at du er velformuleret på dansk i både skrift og tale og at du kan begå dig på engelsk. Herudover er det et krav, at du er en rutineret bruger af Microsoft Office-pakken og har kendskab til det digitale medie.

Magasinet Skolen udgives af mediehuset Hugin Media ApS med hjemsted i Hillerød – mere info på www.huginmedia.dk.

Mere info om jobbet kan fås ved kontakt til mediekonsulent Michael Østergaard, 48 13 13 78

Ansættelse: Pr. 1. januar 2014

Send ansøgning til Kim Sejr, chefredaktør, mail: ks@huginmedia.dk